Ben jij ook cello gaan spelen met de droom of wens kamermuziek te gaan maken? ‘Kamermuziek maken’, spelen in een klein ensemble, thuis, op les, op cursus? Ik denk het wel. Ik heb in alle tientallen jaren dat ik al weer les geef maar zelden een leerling gehad die echt cello leerde spelen met het idee nooit ergens aan te sluiten. Ook goed natuurlijk!

Samenspeeldagen/weekenden

Je weet dat ik samenspeeldagen en weekenden organiseer, tenzij je zeer recent op dit blog in hebt geschreven.

De samenpeelavond voor gevorderden met Gied op 6 april zit vol, mijn Bachdag op 8 april ook. Het BooStcamp zit vol, een dag lang werken aan techniek zodat je je muzikale ideeën beter kunt realiseren. Maar je bent nog niet te laat!

Samenspeeldag voor beginners

Op 17 juni is er bij ons thuis in Velp een samenspeeldag voor beginners; drempelloos. Indien je nú bent begonnen met celloles en je komt (twee)wekelijks op les, ben je daar welkom. Ja ik weet; juni klinkt ver weg maar de tijd vliegt.

Hier is de knop naar de pagina welke je meer vertelt over deze dag. Het repertoire wordt gekozen wanneer er het minimum van 6 inschrijvers is bereikt, of wanneer de grens van 6 weken voor datum is bereikt.

Celloweekend Velp in september

En dan het celloweekend voor gemiddelde en gevorderde spelers te Velp op 23 en 24 september; een heerlijk weekend weg met je cello maatje of je partner!

Wil je de smaak te pakken krijgen? Overweeg je samen te gaan spelen? Deze volgende video en artikelen trekken je misschien over de streep. Ook voor samenspel telt; ‘The best day tot start making chamber music is twenty years ago. The next best day is… today.’ 🙂

Hier een mooie video van Sarah Joy, (super naam!) hoe je je zelf optimaal voor kunt bereiden op samenspel; leuk!

En hier een leuk artikel over anderen; hoe pakken zij het aan om zelf een ensemble samen te gaan stellen? Je weet; ik wil je altijd helpen maar ik ken vooral… cellisten….

Ja en wanneer ik dan aan het surfen ben kan ik niet meer stoppen!

Hier de verhalen van acht volwassen spelers; hoe zij tijd vinden om te blijven spelen;-)

Wat zouden jouw antwoorden zijn op de vragen die hen worden gesteld?

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Christmas Extreme 2023

Christmas Extreme 2023

Hoera! Eindelijk is het dan zover; de Christmas extreme inschrijving is open! Op 9 en 16 december 2023 is het tijd voor de populairste samenspeeldagen van het jaar: de Christmas extreme, te Velp. Een dag vol samenzijn in kerstsfeer, kerstmuziek voor cello ensemble...

Geen excuus meer

Geen excuus meer

Een van mijn favoriete cello pagina’s is Adultcello.com. Ken jij die site? Ik zie er zoveel leuke blogs en herken in de beste docent een soortgenoot.Want ook ik geef alleen celloles aan volwassenen. Uit overtuiging; dát vind ik leuk. Het maakt mij niet uit of...

Share This