Referenties

Wat een prachtige en inspirerende plek als je wilt kennismaken met de cello. Het warme welkom door Scarlett zelf maakt dat je in alle rust vertrouwd kunt raken met het instrument en maakt het tot een bijzonder moment. Ook daarna blijft Scarlett makkelijk bereikbaar voor vragen en ondersteuning

Ria van Ede

Recent heb ik bij Scarlett een strijkstok gekocht. Sinds ruim een maand ben ik begonnen met celloles en ik was geprikkeld door tekst op de website bij haar best verkochte (pernambuco) strijkstok. Wie wil er geen hulp om sneller mooier te klinken. Ze stuurde 2 strijkstokken op om te proberen waarna ik er 1 weer terug kon sturen. Het contact is warm en de service is top! Bedankt Scarlett!

Gerben Bergman

Prachtige cello koffer bij Scarlett gekocht. Werd snel verzonden en ze was heel goed te bereiken voor eventuele vragen. Zeer klantvriendelijk en kan ik nu nog meer genieten van mijn aankoop.

Anna Hofland

Super! Ik heb voor een paar maanden een cello gehuurd voor de muziek van een filmproject en Scarlett was behulpzaam en vriendelijk en reageerde altijd heel snel. De cello was top kwaliteit en ik heb er veel plezier mee gehad! Alle noodzakelijke spullen zoals; hars, de boog en een draagtas zaten er bij inbegrepen. Daarnaast staan er ook veel cello tutorials online op het youtube kanaal van Scarlett die erg behulpzaam zijn als je net begint. Ik zou deze service dus zeker aanraden. 🙂

Joost Diederen

Vriendelijke en vlotte service. Ik heb fijne hulp gehad bij het uitproberen van verschillende cello’s en groottes. De afspraak was zo gemaakt, ik ging dezelfde dag nog met een cello naar huis. Top! En wat een prachtige locatie, heel inspirerend!

Karlien Schoonderbeek-van der Molen

Inmiddels enkele weken geleden heb ik bij Scarlet Arts een aantal door Scarlett uit haar ruime voorraad voorgeselecteerde cello’s mogen uitproberen en uiteindelijk ook een cello bij haar gekocht. Het contact met Scarlett, zowel voor, tijdens als daarna, heb ik als zeer plezierig ervaren. In alle rust heb ik cello’s kunnen vergelijken en uiteindelijk mijn eigen keuze kunnen maken. Ik voel me gelukkig met de keuze, die ik heb gemaakt. Dankjewel, Scarlett, voor deze fijne ervaring. Ik hoop – en verwacht – dat je nog veel cellisten gelukkig zult mogen maken.

Pieter Bos

Na mijn eerste half jaar cello les bij Scarlett in Velp ben ik aangeschoven bij mijn eerste Cello workshop ? samen leren en spelen met zulke inspirerende cellisten! Geweldige ervaring was dit! ( smaakt naar meer ) En ik had niet anders verwacht … we zijn super de luxe verzorgt tot het welverdiende glas prosecco aan toe! Bedankt Scarlett??

Sonja Bohte

Scarlett weet de juiste snaar te raken voor ieder. Ben je op zoek naar jouw droomcello, dan is Scarlett jouw betrouwbare en enthousiaste partner in je cellozoektocht. Ik had Scarlett gevraagd contact met mij op te nemen als er een bepaald soort cello aangeboden zou worden. En inmiddels heb ik mijn cello match gevonden. Raak!
Of je nu gevorderd of juist net beginnend bent, bij Scarlett ben je zeker aan het goede adres in jouw cello reis. Een celliste met hart en ziel voor de cello, passie voor lesgeven en een berg ervaring en kennis die ze graag deelt. En dat maakt het verschil, want een cello koop je over het algemeen niet even als een broodje bij de bakker, of online. Het vraagt aandacht en ook wat tijd (afhankelijk van jouw wensen). Maar, als het raak is, weet je het eigenlijk direct: dit is jouw cello.
Naast haar kennis en kunde is Scarlett ook een heel leuk mens met oog en oor voor een ander en helder in haar communicatie.
Mocht je contact opnemen met Scarlett: ik wens je alvast heel veel plezier in een volgend avontuur van jouw celloreis.

Juliette Reniers

Prachtige handgebouwde Roemeense cello naar Montagnana model bij Scarlett gekocht voor een hele aantrekkelijke prijs. Prachtig afgewerkte cello, mooi gelakt en generfd bovenvlak met super snaren. Ontvangst was zeer hartelijk in haar prachtige huis en versnaperingen werden in overvloed gepresenteerd. Scarlett gunt je de tijd om een keuze te maken en ondersteunt je in het maken van je keuze en haar expertise is geweldig!
Geen tijdsdruk zodat je weloverwogen de juiste cello kunt kiezen. Kortom, adres waar je terug komt voor een eventuele vervolg aankoop en advies. En vergeet ook haar cursusdagen niet! Binnenkort Bachdag. Scarlett, bedankt!!

Noel van Zandvoort

Ik heb altijd veel aan muziek gedaan, piano en zang. Maar mijn grote wens was om cello te leren spelen. En daar ben ik ruim twee jaar geleden mee begonnen. Ik steek er veel energie in. Een paar maanden geleden begon ik tegen de grenzen van mijn cello aan te lopen. Mijn cellolerares opperde voorzichtig of ik niet naar een andere over moest stappen. En toen heb ik tot m’n grote  geluk de web-site van Scarlett gevonden en contact met haar opgenomen. Eerst telefonisch iets over m’n achtergrond en motivatie verteld en al snel een afspraak gemaakt.

Ik ben twee keer bij Scarlett geweest en heb in totaal 6 cello’s geprobeerd. En raad eens wat? De allereerste cello bleek de juiste match, een prachtige Boheemse cello van rond 1900. Scarlett heeft dus al tijdens ons telefoongesprek goed ingeschat waar ik naar op zoek was!

Tjonge wat ben ik blij met m’n cello. Wat een mooie, warme klank!  En alles lijkt makkelijker te gaan….Weet je wat? Ik ga nu lekker nog even oefenen!

Scarlett, dank je wel voor je deskundig advies!

Ciska

Voor mij was het wel even zoeken welke cello bij me past. Behalve in de lessen zelf mocht ik ook een paar verschillende cello´s thuis uitproberen. Scarlett gaf me daar alle tijd en ruimte voor. Dit heeft me uiteindelijk een mooie cello tegen een prima prijs opgeleverd waar ik veel plezier van heb!

Elsbeth

‘Ik had mijn cello zelfs ongezien kunnen kopen. Scarlett had het karakter van mijn ongeveer 90 jaar oude cello uit Markneukirchen heel treffend in woorden omschreven. “De klank is warm en rond. Spreekt makkelijk aan en is niet kwalijk nemend. Uitermate geschikt voor beginnende cellisten”. Ik kreeg het beeld van een open, prettige, stabiele en betrouwbare persoonlijkheid. Eigenlijk leek hij in die beschrijving zelfs op mijn man! Toen ik hem bij het uitproberen aangereikt kreeg had ik dan ook het gevoel dat ik hem al kende. Hij speelde fijn en de klank was prachtig. Nu hij al even hier thuis staat heeft hij zijn karakter echt waargemaakt. Het is een hele prettige cello om op te spelen. En met zijn Dampit blijft hij ook bij sterke wisselingen van het weer gewoon lekker op stem en heel stabiel. Heerlijk! Ik had eerder een nieuwe huurcello die nogal wispelturig was en daar werd ik behoorlijk nerveus van. Dus dank je wel Scarlett! Door jouw talent om het karakter van een cello treffend in woorden te vangen, zijn wij inmiddels een heel happy setje’.

Elisabeth

Op zoek naar een cello kwam ik op internet ook de site van Scarlett tegen. Wat me aansprak was het feit dat ze zowel nieuwe als oude cello’s verkoopt, maar ook dat ze zelf les geeft en dus weet waar ze over praat. Telefonisch een afspraak gemaakt, uitgelegd wat ik zocht en Scarlett stelde nog wat vragen om een duidelijk beeld te krijgen. In Amsterdam stonden er 3 cello’s klaar, zowel oud als nieuw en in verschillende prijsklassen. Scarlett nam alle tijd om elk instrument te laten horen, waarna ik zelf kon proberen welk instrument goed voelde en de klank te ontdekken waarnaar ik op zoek was. Uiteindelijk een prachtige oude cello gekocht. Ben iedere dag weer blij als ik erop speel. Dank je wel Scarlett!

Ellen

Beste Scarlett, Ik wil je heel graag bedanken voor je wijze raad. Met de cello ben ik nu al heel gelukkig. De dag nadat ik hem bij jou heb gevonden, moest ik ‘s avonds een klasrecital spelen en ik heb dat meteen met mijn nieuwe cello gedaan. Want die halve dag dat ik het stuk op deze cello oefende, klonk het al meteen veel mooier dan op mijn vorige. Het leek net alsof deze cello dat stuk veel liever speelde. En alle dagen sindsdien, hoe weinig er dat ook nog maar zijn, staat deze cello nu naast mijn bed. …

Jantine

Voor nu veel dank want ik ben erg blij met de cello en koffer. Over een paar jaar, als ik al beter speel en toe ben aan een opvolgcello dan meld ik me weer bij je!

Carolina

Ik was al lange tijd op zoek naar een betere cello voor mijn zoon. We hebben heel wat cello’s uitgeprobeerd bij verschillende vioolbouwers in Nederland, maar het was steeds net niet wat we zochten. Toen kwam ik bij Scarlett Arts terecht en meteen was de eerste cello raak. Wat een mooie warme klank! Ik heb de cello meteen dezelfde dag nog gekocht. Mijn zoon speelt er nu met veel plezier op en zijn cellolerares is ook heel enthousiast. Scarlett is vriendelijk en deskundig, en heeft een goede kijk op cello’s. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het duurt een tijd voor je het besluit neemt om echt afscheid te nemen van je cello en die dan ook te verkopen. Toen ik eenmaal zover was heb ik contact opgenomen met Scarlett. Zij heeft mij op professionele wijze geholpen om een ander te vinden die de cello op waarde schat en er van kan genieten. Scarlett neemt wensen en belangen van beide partijen in overweging en heeft een goed oog voor de kwaliteit en mogelijkheden van de cello. Ik ben dan ook erg blij met de zorgvuldige en snelle manier waarop de verkoop tot stand is gekomen. Thanks!

Harm

Heb sinds 6 weken een mooie cello van Scarlett, voelde me helemaal serieus genomen : wil als volwassene toch nog graag cello leren spelen, hoewel iedereen roept dat je een strijkinstrument als kind moet leren bespelen. Scarlett heeft overigens zelf het tegendeel bewezen. Voelde me erg geholpen met het uitkiezen van mijn instrument, geduldig en alle tijd nemend om tot een goede keus te komen. Heel erg blij met mijn keus, ben helemaal verliefd op haar nobele (het is een ze, ik weet niet waarom) geluid en voorkomen. Scarlett, dankjewel. Ook erg blij met je lessen.

Hetty

Ik ben héél gelukkig met deze cello (en we noemen haar “Cella”). Uiteraard hoop ik er heel lang plezier van te hebben maar mocht ik toe zijn aan iets anders dan zie je me vanzelf verschijnen.

Andrea

Ik wist niet dat je zo’n klik kon hebben met een cello. Erg bijzonder om mee te maken.

Marian

Hi Scarlett! Ik ben echt super blij met de cello. Het lukt me ondertussen al om Ode to Joy te spelen!

Mauro

Scarlett Arts heeft mij het afgelopen jaar in alle rust geholpen met het uitzoeken van een prachtige, nieuwe cello. Haar professionele houding vond ik prettig. Ze wist waar ze het over had en kon mij goed adviseren.

Ermelinde

Na een uitgebreide zoektocht naar een cello kwam ik bij Scarlett terecht. Ze vroeg goed door naar mijn wensen en nam alle tijd voor me, waardoor ik al mijn vragen kon stellen en de verschillende cello- en stokopties kon proberen. Uiteindelijk ben ik, tegen mijn eigen verwachting in, uitgekomen bij een Chinese cello. Omdat ik pas een paar jaar speel, vind ik het een fijn idee dat Scarlett een ´doorgroeimogelijkheid´ heeft: mocht ik binnen drie jaar willen doorgroeien naar een duurder instrument, dan neemt Scarlett mijn huidige cello voor de aanschafprijs terug. Hoewel ik erg blij ben met de cello die ik nu heb uitgekozen, is het voor mij als beginner goed om te weten dat deze mogelijkheid bestaat. Vanwege de behulpzaamheid en goede service kan ik de aanschaf van een cello bij Scarlett aan iedereen aanraden!

Janneke

Scarlett, bedankt voor het vinden van mijn mooie instrument!

Edith

Share This