Agenda

In de digitale agenda op www.celloles.com kun je zelf een afspraak maken om cello’s te proberen. De agenda is voor de locatie Amsterdam, Haparandaweg 788A in de Houthavens, Amsterdam-West.

Op vrijdag ben ik, Scarlett, aanwezig. Op zaterdag en dinsdagmiddag/avond is mijn collega Koen of Lotte er. Op woensdag is Charlotte er en op donderdag Gied. Je bent bij iedereen in goede handen en van harte welkom!

Wil je liever naar Velp bij Arnhem komen? Je bent van harte welkom op afspraak, wanneer het jou schikt.

Is de agenda vol en wil je informeren of je in een pauze kunt komen of als eerste of laatste; geef me een signaaltje per mail of telefoon of app.

Geef indien we niet eerder contact hebben gehad vooral aan wat je zoekt, en ik denk met je mee. Wil je me eerst bellen? Dat kan via 06 – 1818 9005.

Wanneer je je ingetekend hebt neem ik contact met je op omtrent je wensen, de te rijden route, parkeren en dergelijke.

De cellodocenten die je gaan helpen:

Cellodocent_Scarlett Arts_22

Dinsdag (Velp)
Woensdag (Velp)
Donderdag (Velp)
Vrijdag (Amsterdam)

Lotte Groot-cellodocent-Amsterdam

Lotte Groot

Dinsdag (Amsterdam)
Zaterdag (Amsterdam)

Lotte Groot leerde cello spelen bij Scarlett en Koen. Sinds enkele jaren is zij zelf cellodocent. Lotte speelt van tango tot Bach met de bij haar bekende lach!

Koen Schouten

Dinsdag (Amsterdam)
Zaterdag (Amsterdam)

Koen studeerde cello bij Jean Decroos. Hij voerde tal van orkesten aan waaronder 10 jaar Amsterdam Sinfonietta. Beginner of gevorderde; iedere cellist is welkom bij Koen om cello te leren spelen.

Gied van Oorschot_Cellodocents bij Scarlett Arts Muziek_Amsterdam

Gied van Oorschot

Donderdag (Amsterdam)

Met zowel een master moderne cello als master barok cello en reeds jarenlange ervaring als cellodocent is zowel de beginnende als gevorderde cellist aan het goede adres Gied. En van harte welkom; Gied werkt met ieder niveau eevn prettig.

Mijn studio bevindt zich in Amsterdam op de Haparandaweg 788A op de begane grond tegenover een enorme nummer 67.

Kom je liever naar Velp? Mijn adres is: Zutphensestraatweg 44, 6881 WS Velp.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Scarlett Arts cello-Amsterdam-studio

FAQ

Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

In Amsterdam op vrijdag bij mij, Scarlett, en op de andere dagen te Velp, Gelderland. In Amsterdam kun je op dinsdagmiddag of zaterdag geholpen worden door mijn collega’s Lotte of Koen, op woensdagen door Charlotte en op donderdagen door Gied.

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam, en jarenlang op les bleef komen.

Wat kost een cello?

Cello’s zijn er in veel kwaliteiten en soorten. Het start een beetje bij € 1.700,00 maar dan komen daar vaak nog mooie goede nieuwe snaren bij, een stok en hoes.  Een mooie oude cello welke in goede staat is vind je vaak tussen € 3.900,00 en € 6.900,00. Voor de oude kleine hele en 7/8e cello’s waarin ik een beetje specialist ben geworden,  gelden hogere prijzen; deze zijn zeer zeldzaam en denk dan aan € 6.500,00 tot € 9.000,00.

Kan ik mijn cello inruilen?

Wanneer je bij mij een cello koopt kun je deze ook weer inruilen voor het zelfde bedrag en verder groeien naar een weer betere cello. Dit op voorwaarde dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Zo komen klanten vaak drie maal terug , starten zij op ene eenvoudige cello en eindigen zij met een prachtige cello van Marc Laberte of Atelier Robin, om maar wat mooie bouwers te noemen. Dit is een granieten prijsgarantie.

Kan ik ook een cello kopen op afbetaling?

Jawel; dit is mogelijk. Je kunt dan in 24 gelijke termijnen maanden de cello aankopen. Dit noemen we een huurkoop regeling.

Koop je ook cello's in?

Ja, die mogelijkheid is er. Er worden mij wekelijks cello’s te koop aangeboden. Voorwaarde is wel dat de cello minimaal 80 jaar oud is en in goede staat. Stuur mij gerust per email foto’s van de cello; bovenblad, achterblad, zijkanten en krul, en een foto van het aankoopbewijs of taxatierapport.

Share This