Agenda

In de digitale agenda op www.celloles.com kun je zelf een afspraak maken om cello’s te proberen. Ook tijdens deze Corona crisis kunnen we afspreken; we blijven op afstand. Je bent gewoon van harte welkom. De agenda is voor de locatie Amsterdam, Haparandaweg 788A in de Houthavens, Amsterdam-West.

Op donderdag en vrijdag ben ik, Scarlett, er. Op zaterdag is mijn collega Koen of Lotte er. Daar ben je ook van harte welkom!
Wil je informeren of je in een pauze kunt komen of als eerste of laatste; geef me een signaaltje per mail of telefoon of app.

Geef indien we niet eerder contact hebben gehad vooral aan wat je zoekt, en ik denk met je mee. Wil je me eerst bellen? Dat kan via 06 – 1818 9005.

Wanneer je je ingetekend hebt neem ik contact met je op omtrent je wensen, de te rijden route, parkeren en dergelijke.

Docenten:

Scarlett Arts

Lotte Groot

Koen Schouten

Mijn studio bevindt zich op de Haparandaweg 788A op de begane grond tegenover een enorme nummer 67. Heb je vragen? Stel ze gerust!

FAQ

Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

In Amsterdam op donderdag of vrijdag bij mij, Scarlett, en op de andere dagen te Havelte, Drenthe. . In Amsterdam kun je op dinsdagmiddag of zaterdag geholpen worden door mijn collega’s Lotte of Koen.

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam, en jarenlang op les bleef komen.

Wat kost een cello?

Cello’s zijn er in veel kwaliteiten en soorten. Het start een beetje bij € 1.699,00 maar dan komen daar vaak nog mooie goede nieuwe snaren bij, een stok en hoes.  Een mooie oude cello welke in goede staat is vind je vaak tussen € 3.900,00 en € 6.900,00. Voor de oude kleine hele en 7/8e cello’s waarin ik een beetje specialist ben geworden,  gelden hogere prijzen; deze zijn zeer zeldzaam en denk dan aan € 6.500,00 tot € 9.000,00.

Kan ik mijn cello inruilen?

Wanneer je bij mij een cello koopt kun je deze ook weer inruilen voor het zelfde bedrag en verder groeien naar een weer betere cello. Dit op voorwaarde dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Zo komen klanten vaak drie maal terug , starten zij op ene eenvoudige cello en eindigen zij met een prachtige cello van Marc Laberte of Atelier Robin, om maar wat mooie bouwers te noemen. Dit is een granieten prijsgarantie.

Kan ik ook een cello kopen op afbetaling?

Jawel; dit is mogelijk. Je kunt dan twaalf maanden aanbetalen en in de dertiende maand de koop volledig afronden.

Koop je ook cello's in?

Ja, die mogelijkheid is er. Er worden mij wekelijks cello’s te koop aangeboden. Voorwaarde is wel dat de cello minimaal 80 jaar oud is en in goede staat. Stuur mij gerust per email foto’s van de cello; bovenblad, achterblad, zijkanten en krul, en een foto van het aankoopbewijs of taxatierapport. 

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloverkoop.nl

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.

Share This