Celloweekend 23-24 september ’23

voor gemiddeld en gevorderd niveau cellisten

Celloweekend voor volwassen cellisten op zaterdag 23 en zondag 24 september te Velp

Dit weekend in september 2023 komen we samen om in een ontspannen sfeer muziek te maken. Alle dagdelen zijn gevuld met samenspel. Echter er is ook tijd voor je persoonlijke cellotechnische en muzikale vragen. De ‘gemiddelde cellist’ wisselt vlot in de eerste vier posities. Maar; ook de cellist die een sterke muzikale achtergrond heeft (bachelor hobo?) en misschien technisch nog niet zover is maar goed thuis is in muziek en in samenspel is ook van harte welkom. De ‘gevorderde cellist’ ziet positiespel niet meer als een uitdaging en durft vol goede moed de duimpositie partijen te spelen. We zijn er om te leren; zie het als een weekend lang oefenen van toonvorming in de hoogte ;-). Ik kies de stukken zodra het niveau van de inschrijvers mij duidelijk is. Denk aan vier tot vijf werken welke we dit weekend aanpakken.

Een degelijke voorbereiding voor dit weekend is een must. Schrijf je alleen in indien je tijd maakt je partijen in te studeren. Je mag altijd een losse les nemen bij mij waarin we alle partijen doornemen. Plan dit dan via www.celloles.com/agenda .

celloweekend-2020-2

Hoe gaat dit Celloweekend eruit zien?

Vanaf 10.30 uur staat op zaterdag 23 september de koffie klaar op Zutphensestraatweg 44, 6881 WS te Velp.  Om 10.50 uur gaan we stemmen en om 11.00 uur starten we met enkele ademhalingsoefeningen en spelen we in. We zetten ensemble stukken in de grondverf tot we rond 13.00 uur gaan lunchen. Daarna spelen we verder tot 17.00 uur, onderbroken door een korte pauze. Omstreeks 17.30 uur is er avondeten. Rond 19.00 uur eindigt de eerste cello dag.

Mocht je willen overnachten kun je een zelf overnachting regelen: er zijn B&B’s in het dorp (Velp) maar ook hele mooie opties in de bossen, zoals de Veluwe Zoom!

Op zondag 24 september is de koffie is bruin om 10.15 uur en starten we om 10.30 uur met het programma. Er is wederom een lunch. We ronden omstreeks 16.00 uur af en we praten na met een hapje en drankje.

Kosten

De kosten bedragen voor het gehele weekend € 399,00 per persoon inclusief twee lunches en avondeten op zaterdag plus koffie, thee en tussendoortjes. Uiteraard houden wij rekening met voedselallergieën en wensen!

Indien er drie a vier weken voor datum een losse dag beschikbaar is kun je op alleen zaterdag of zondag deelnemen à € 199,00. Je kiest dan voor de zaterdag of zondag.  Je dient voor enkel de zondag dan wel al een gemiddelde of verder gevorderde cellist te zijn om alles vlot op te kunnen pakken.

Je deelname is definitief zodra je het deelname fee voldaan hebt. Let op; indien je je opgeeft ga ik er van uit dat je mee doet. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn is er tot 6 weken voor 23 september op het gehele weekend deelname een restitutie mogelijk van € 199,00.  Indien je je opgeeft heb je dit gelezen en ga je akkoord hiermee. Je mag je plek ook zelfstandig overdragen aan een andere cellist met het juiste niveau.

Waar is dit Celloweekend voor gemiddelden en gevorderden?

Bij ons in het Groene huis op de Zutphensestraatweg 44, 6881 WS Velp, op de tweede etage. Er is een lift aanwezig. Zie Instagram voor een sfeerimpressie.
Parkeren kun je het beste op onze parkeerplaats indien er plaats is, of in de straat tegenover onze inrit, de Havelaarstraat. Achter ons huis is een parkeerplaats welke eigenlijk alleen voor bezoekers van die appartenten zijn. Ons adres is super te bereiken met het OV: de trein stopt op Station Velp op 190 meter afstand. De trolleybus stopt tegenover de voordeur.

Neem je de partijen, partituren, lessenaar, cellopunthouder en potlood mee? En natuurlijk je cello ;-). 

Hoe meld ik mijzelf aan?

Om je deelname definitief te maken meld je hier aan via het formulier.

Je krijgt in juli de bladmuziek in je mailbox zodat je jezelf goed voor kunt voorbereiden. Indien je je inschrijft beloof je je medespelers dat je de partijen goed voorbereidt om voor hen, de andere cellisten, een volwaardige medespeler te zijn.

Celloweekend Gemiddelden/Gevorderden - Velp Sept 2023

    *Je ontvangt van Scarlett een Tikkie voor het restantbedrag ca. 1e week van juli 2023
  • 0,00 €

Veelgestelde vragen

Klik op de balk om het antwoord te lezen

Wat dien ik mee te nemen?

Je neemt mee: je cello, goed voorbereide bladmuziek, je lessenaar, lampje, cello plankje, een potlood, gum en papier. En… batterijen vol energie!

Ik speel al twee jaar cello, is dit ook geschikt voor mij?

Dit celloweekend is voor cellisten die al met gemak positie wisselen of die een sterke muzikale achtergrond hebben. Lukt je dat al na twee jaar les? Dan ben je van harte welkom.

Waar wordt dit Celloweekend gegeven?

In het Groene huis op de Zutphensestraatweg 44, 6881 WS Velp, op de tweede etage. Er is een lift aanwezig.

Ik wil graag meedoen maar heb geen cello of kan hem niet mee naar Velp nemen. Is dat een probleem?

Nee dit is geen probleem; je kunt van mij gratis een cello lenen, geef dit svp aan bij de opmerkingen.

Kan ik nog meedoen?

Er is maar plaats voor 13 fysieke deelnemers. Mocht er geen plaats meer zijn dan kan ik je op een reservelijst plaatsen.

Ik kan niet het hele weekend vrijmaken; kan ik ook één dag meedoen?

Indien er vier weken voor datum nog plaats is voor dit weekend is het mogelijk om alleen de zaterdag of de zondag mee te spelen a € 199,00.

Are you in? We maken er een fantastisch Celloweekend van!

Hartelijke groet,

Scarlett!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Share This