BOOSTCAMP VIPdag
is vol!

Wil je reserve staan? Dat kan!

21 mei 2023

Velp, Gelderland

Datum: zondag 21 mei 2023 (Hemelvaartsweekend)

Een dag lang samen leren, spelen en genieten; ben jij erbij?

Ben jij één van de vele deelnemers aan de online BooStcamp basis level cello cursus? Jeetje dat is een mond vol… Deze BooStcamp cursus met 140 video’s, plaatjes en teksten maakte ik tijdens corona. Je kunt je voorstellen dat dat het moment was om als amateur cellist zelfstandig allerlei technieken, trucs en oefeningen tot je te nemen, niet? Daarna volgde er een BooStcamp weekend in Havelte, waar we toen nog woonden, waarbij zowel 8 fysieke, het maximum van toen, plus veel online deelnemers waren. Dat was spannend en super leerzaam als ik jullie mag geloven! We gaan nu terug van een weekend naar een dag en van een 8-tal deelnemers naar minimaal 4 en maximaal 5.

Dit is een dag waarvoor je niets hoeft voor te bereiden. Come as you are. Je staat open voor mijn aanmerkingen en tips voor je spel, jij hebt alle tijd voor jouw vragen aan mij. We vormen een groepje die dag, en of je nu een gemiddelde of gevorderde cellist bent; ik zorg dat je met eye-openers weer naar huis gaat. Dat je niet alleen leert van wat ik aan jou persoonlijk vertel maar dat je ook zult leren van wat ik de anderen vertel. Je leert direct en indirect. Dit wordt een dag waarop het samen aan je cello techniek werken centraal staat: van basis level tot verder gevorderd: een dag om jezelf extra uit te dagen. Jouw niveau is voor mij persoonlijk absoluut niet van belang. Wel je wil om verbeteringen, suggesties en aanwijzingen te krijgen, een spiegel voorgehouden te krijgen indien noodzakelijk, en alle hulp en tips te krijgen die je net wilde horen.

celloweekend-2020-2

Hoe gaat deze cellodag eruit zien?

Op zondag 21 mei is de koffie bruin om 10.30 uur en starten we in een groep van maximaal 5 deelnemers om 11.00 uur. Ik leg mijn vinger op de dingen die ik bij jou zou willen verbeteren en jij vertelt me over wat jij aan jouw eigen spel zou willen verbeteren. Je mag mij vooraf vertellen of mailen over jouw issues en vragen maar je mag ook blanco komen en mij los laten in de speeltuin van jouw cellospel.

Nogmaals; jouw niveau maakt voor mij niet uit. Ik vind het super dat je open staat voor verbetering.

Wil je vooraf online met mij afspreken om een goede productieve dag voor te bereiden?

Dat gaan we doen. Geef dit aan bij Opmerkingen en we maken een Zoom afspraak. Leuk!

Deze zondag wordt er in groepsverband van maximaal 5 cellisten gewerkt; we leren van elkaar en met elkaar. We hebben het over jouw cellotechnische issues en eventuele ‘problemen’, we stellen vragen en ik geef je tools welke ik vroeger geleerd heb om jouw hindernissen te overwinnen. Natuurlijk word je goed voorzien van voedzame snacks, koffie, thee, sapjes en een lunch. Daarna werken we verder aan verbetering wederom in groepsverband omdat iedereen kan leren van andersmans vragen en hulp. Wil je je afzonderen om te oefenen wat je net geleerd hebt kan dat ook: we vinden ergens een plekje voor je. Omstreeks 17.30 uur is er avondeten en praten we na, nemen we de dag en dat wat we gedaan hebben nog eens door. Rond 19.00 uur eindigt deze cello dag.

VIP

Deze is voor maximaal 5 cellisten; de kleinste groep EVER! Jij bent mijn V.I.P. gast 🙂

Misschien ken / heb jij mijn BooStcamp online training al? Dan weet je dat die is voor beginners  en gevorderden want de BASIS BLIJFT RELEVANT! Je hoeft zoals gezegd niets voor te bereiden.  Het enige wat je hoeft mee te nemen is een batterij vol positieve energie, en indien je het fijn vindt om soms even alleen te werken, een tablet of telefoon om wellicht je BooStcamp te streamen?

Want…. neem je deel aan deze dag krijg jij 2 weken GRATIS toegang tot mijn online Boostcamp basis level. Vind jij daar niet in wat jij zoekt dan spreken we online af na 21 mei en geef ik graag antwoord op de vragen welke jij je nog stelt, naar aanleiding van een dag de diepte ingaan.

Neem je cellomaatje mee; maak er een prachtige cello herinnering van!

Twijfel je of deze BooStcampdag iets voor jou is? Vertel me iets over je niveau en wensen en ik denk met je mee. Mijn emailadres is: info@celloverkoop.nl

Kosten

Deelname aan deze BooStcampdag kost € 299,00. Meld jij je echter aan voor 1 maart 2023 dan betaal je slechts € 249,00!

Heb jij het Online BooStcamp aangekocht voor de volledige prijs van € 799? Dan betaal je tot 1 maart € 239,00.

Hiervoor krijg je een lange dag (groeps-) cellolessen, een smakelijke lunch, tussendoortjes en avondeten.

Het is mogelijk om deze cellodag in twee termijnen te voldoen.

Let op: tot 4 weken voor datum is er bij afmelding een resitutie van € 150,00. Na die termijn is er geen restitutie meer mogelijk; ik reken dan op je komst.  Indien de overheid vanwege corona ons samenzijn verbiedt volledige restitutie. Je mag wel zelfstandig je plek overdragen aan een andere cellist.

Neem je mee je cello, lessenaar, celloplankje potlood en gum. Er zijn in hoogte verstelbare krukken aanwezig.

Waar is deze Cello BooStcampdag?

Op Zutphensestraatweg 44, 6881 WS Velp. Heel goed te bereiken met trolley lijn 1, die stopt voor deur, en de trein welke op 190 meter afstand stopt. Kom je met de auto? Kijk of je je auto op onze parkeerplaats kunt proppen :-). 

Hoe meld ik mijzelf aan?

Om je deelname definitief te maken meld je hier aan via het formulier. Ik hoor bij ‘opmerkingen’ graag de onderwerpen waaraan jij wilt werken. Heb je geen wensen dan vind ik punten van verbetering bij jou. Vertrouw me: ik houd het altijd aardig, dat weet je! Bij mij ben je veilig; ik wil je gewoon heel veel informatie bieden deze dag…

Sorry het maximaal aantal inzendingen is bereikt... Wil je op de wachtlijst, stuur me dan even een mailtje met je gegevens! Dat kan naar info@celloverkoop.nl

Veelgestelde vragen

Klik op de balk om het antwoord te lezen

Wat dien ik mee te nemen?

Je neemt mee: je cello, je lessenaar, cello plankje, een potlood, gum en papier. En… batterijen vol energie!

Waar wordt deze BooStcampdag gegeven?

In Velp op de Zutphensestraatweg 44, 6881 WS.

Ik wil graag meedoen maar heb geen cello of kan hem niet mee nemen. Is dat een probleem?

Nee dit is geen probleem; je kunt van mij gratis een cello lenen, geef dit svp aan bij de opmerkingen.

Kan ik nog meedoen?

Er is maar plaats voor 5 fysieke deelnemers. Mocht er geen plaats meer zijn dan kan ik je op een reservelijst plaatsen.

Are you in? We maken er een fantastische BooStcampdag van!

Hartelijke groet,

Scarlett!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Share This