Workshops Cello

in Amsterdam en

Havelte, Drenthe

Workshops

Hierbij het overzicht cello workshops en cello cursussen van 2020.

Aanmelden voor een workshop kan via het contactformulier daaronder. 

26-27 september 2020 | Cello Bootcamp [PILOT] € 339,00 - € 499,00 | Alle niveaus | Havelte

Op 26 en 27 september a.s.; een PILOT: Cello Bootcamp te Havelte. Ik ben er al sinds juni mee bezig; zo spannend, ook voor mij! 9 Blokken cello sport voor maximaal 8 fysieke deelnemers en onbeperkt online deelnemers. Denk thema’s als dynamiek, streeksoorten, vibrato, duimpositie, positie wisselen, snelheid leren maken, behendigheid, en veel meer! Beide dagen sluiten we af met een Cooling down in de vorm van een heerlijk samenspel blok voor de fysieke deelnemers. Wil je beter worden en technisch diepte in, en samenspelen?

Vanaf heden kun je je opgeven.

Meer informatie + aanmelden vind je via deze pagina.

 

8 oktober 2020 | Samenspel Romantisch repertoire | € 52 | Gemiddelden / gevorderden | Amsterdam

8 Oktober van 19.00 tot 21.15 in de avond te Amsterdam; samenspel romantisch repertoire. Je kunt aanschuiven indien je al enkele jaren positie wisselt.

Deze avond is gevuld met het spelen van mooie bewerkingen van werken van grote meesters als Tchaikovsky, Bruckner en Mascagni.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Overleg met mij.

Er is plaats voor max. 8 deelnemers

5 november 2020 | Back to basics | € 52 | Alle niveaus | Amsterdam

Sommige cellisten doe dit ieder jaar weer om te constateren hoeveel ze gegroeid zijn en om te realiseren waaraan gewerkt kan worden. Alle basistechnieken komen aan de orde en je kunt aanschuiven vanaf het moment dat je 10 lessen hebt gehad of al tientallen jaren cello speelt; ik maak dat iedereen van de back to basics leert en niemand zich zal vervelen.

ScarlettArts_Eendaagse cello workshops_Back to Basic_051120

7-8 november 2020 | Celloweekend voor beginners | € 225 | Havelte

Voor het eerst organiseer ik een Celloweekend te Havelte speciaal voor BEGINNERS! Speel jij nog geen jaar cello? Of speel je langer maar voel je je echt een beginner? Twijfel je of je al aan een cello cursus of vakantie deel kunt nemen? Nu haal ik die twijfel weg; iedere beginner is hier welkom, op voorwaarde dat hij minimaal tien cellolessen heeft gehad.

Schuif aan op deze dagen te Havelte en we spelen veel samen, met cellisten en samen met piano. Ook werken aan je basis techniek door een back to basics blok te doen, meer een Into basics voor ons! We kijken ook naar nodige onderhoud van je cello en er is tijd voor ontspanning in de natuur indien je daar even aan toe bent.

Er is plaats voor maximaal 14 cellisten. Bij inschrijving van meer dan 8 cellisten komt collega docent Lotte Groot uit Amsterdam mij versterken en splitsen we de groepen op. Iedereen krijgt positieve aandacht.

Vanaf heden kun je je opgeven. Je zoekt zelf een plaats om te overnachten, wij voorzien je van twee lunches en avondeten op zaterdagavond. Geef je op, het wordt super leuk!

ScarlettArts_FlyerA5_Celloweekend voor beginners_160820

 

Zaterdag 19 of Zondag 20 dec. 2020 | Christmas Extreme | € 79 | Alle niveaus | Havelte

Wat was het vorig jaar fanTAStisch tijdens de Cello X-mas Extreme! Start dit jaar tijdig je kerstgevoel door een hele dag kerstmuziek te spelen. Kerstmuziek voor cello ensemble variërend van Christmas Carols en Amerikaanse kerst tot Europese kerstmuziek; ik regel het. Het hele huis is versierd, ik zorg wederom voor smakelijk eten, (de vissoep was echt een hit!) en de muziek.

Maar…. minder muziek dan vorig jaar: ik maak nu een kleinere selectie. Per dag kunnen er niet meer dan 20 deelnemers inschrijven. Bij 10 inschrijvers of meer komt cello collega docent Koen Schouten mij versterken en werken wij met de groepen. Bij 15 inschrijvers of meer komt ook docent Lotte Groot ons versterken en werken we gedrieën met de 3 groepen.

ScarlettArts_Eendaagse cello workshops_X-masExtreme_060820

Voorwaarden:

Op het moment dat je je aanmeldt voor een (of meerdere) workshops stuur ik je een email ter bevestiging van je aanmelding en een aanwijzing voor betaling naar rekening nummer NL52 RABO 012 16 12 481 op naam van Scarlett Arts Muziek te Havelte.

Let op: er is geen restitutie mogelijk tenzij de workshop niet door kan gaan of door de overheid verboden wordt. Indien je je opgeeft ga ik er vanuit dat je mee doet. In tijden van onvoorziene maatregelen als het Corona virus probeer ik een gepaste oplossing te vinden. Mocht je onverhoopt toch niet naar een workshop kunnen komen mag je zelf je plaats overdragen aan een andere cellist.
Na je e-mail houd ik de plek een week voor je vast. Je inschrijving is pas definitief nadat je de deelname fee hebt voldaan.

Meld je hier aan!

Ik schrijf me in voor:

1 + 2 =

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloverkoop.nl

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.