Workshops Cello

in Amsterdam en

Havelte, Drenthe

Workshops

Inmiddels geef ik al weer jaren lang (barok)cello workshops en celloweekenden en gingen honderden cursisten je voor. Workshops geven vind ik fantastisch, en ze worden steeds beter. Ik blijf me zelf ontwikkelen. Ontwikkel je mee? Gun het je zelf. Kom mee spelen en leer, of geniet gewoon ontzettend! Hierbij het overzicht cello workshops en cello cursussen van 2020 – 2021.

Aanmelden voor een workshop kan via het contactformulier daaronder.

Zaterdag 19 december 2020 | Christmas Extreme | GRATIS | Alle niveaus | ONLINE

Meld je nu aan voor de gratis Christmas Extreme workshop op zaterdag 19 december om 17:00 uur!
Aanmelden kan via deze link:

https://celloverkoop.nl/workshop/christmas-extreme-gratis-online-workshop/

For English, click here: https://celloverkoop.nl/sign-up-for-online-cello-christmas-workshop/ 

Ik heb een planning voor 2021, dat wil je niet weten! Maar we hebben nu nog te maken met het Corona virus, dat hoef ik je niet te vertellen. Zodra het weer veilig is om workshops te geven in 2021 zet ik de jaaragenda online.
Houd deze pagina goed in de gaten, je zult blij verrast zijn 😉

Voorwaarden:

Op het moment dat je je aanmeldt voor een (of meerdere) workshops stuur ik je een email ter bevestiging van je aanmelding en een aanwijzing voor betaling naar rekening nummer NL52 RABO 012 16 12 481 op naam van Scarlett Arts Muziek te Havelte.

Let op: er is geen restitutie mogelijk tenzij de workshop niet door kan gaan of door de overheid verboden wordt. Indien je je opgeeft ga ik er vanuit dat je mee doet. In tijden van onvoorziene maatregelen als het Corona virus probeer ik een gepaste oplossing te vinden. Mocht je onverhoopt toch niet naar een workshop kunnen komen mag je zelfstandig je plaats overdragen aan een andere cellist.
Na je e-mail houd ik de plek een week voor je vast. Je inschrijving is pas definitief nadat je de deelname fee hebt voldaan.

Meld je hier aan!

Ik schrijf me in voor:

1 + 11 =

Share This