Workshops Cello

in Amsterdam en

Havelte, Drenthe.

Vanaf 2022 in Velp bij Arnhem

Workshops

Inmiddels geef ik al weer jaren lang cello workshops, cello dagen en celloweekenden met zowel de ‘romantische’ moderne cello als barokcello en gingen honderden cursisten je voor. Workshops geven vind ik fantastisch, en ze worden steeds beter. Ik blijf mezelf ontwikkelen om jouw beleving super te maken! Ontwikkel je je mee? Gun het jezelf. Kom mee spelen en leer, of geniet gewoon van prachtige muziek. Hierbij het overzicht cello workshops en cello weekenden en cursussen van 2021 en januari 2022.

Klik op een workshop voor een uitgebreide omschrijving.

Aanmelden voor een workshop kan via het formulier op de desbetreffende pagina van de workshop.

NIEUWE DATA VOOR WORKSHOPS IN 2022 VOLGEN SPOEDIG!

Afgeronde workshops / Celloweekenden:

Barokcello workshop 2021
CelloWeekend Boostcamp Havelte 2021
Cello vierdaagse 2022 winter Duitsland
Cello workshop Bachdag 2021
VIP Celloweekend beginners 2021
VIP Celloweekend gevorderden 2021

Voorwaarden:

Op het moment dat je je aanmeldt voor een (of meerdere) workshops stuur ik je een email ter bevestiging van je aanmelding. De aanbetaling verloopt via iDeal. Restantbetaling / betaling in termijnen via Tikkie of a contant tijdens de workshop.

Let op: er is geen restitutie mogelijk tenzij de workshop niet door kan gaan of door de overheid verboden wordt. Indien je je opgeeft ga ik er vanuit dat je mee doet. In tijden van onvoorziene maatregelen als het Corona virus probeer ik een gepaste oplossing te vinden. Mocht je onverhoopt toch niet naar een workshop kunnen komen mag je zelfstandig je plaats overdragen aan een andere cellist.

Na je e-mail houd ik de plek een week voor je vast. Je inschrijving is pas definitief nadat je de deelname fee hebt voldaan.

Share This