Workshops Cello

in Amsterdam en

Havelte, Drenthe

Workshops

Hierbij het overzicht cello workshops en cello cursussen van 2020 – 2021.

Aanmelden voor een workshop kan via het contactformulier daaronder.

Zaterdag 19 of Zondag 20 dec. 2020 | Christmas Extreme | € 79 | Alle niveaus | Havelte [GEANNULEERD]

Wat was het vorig jaar fanTAStisch tijdens de Cello X-mas Extreme! Start dit jaar tijdig je kerstgevoel door een hele dag kerstmuziek te spelen. Kerstmuziek voor cello ensemble variërend van Christmas Carols en Amerikaanse kerst tot Europese kerstmuziek; ik regel het. Het hele huis is versierd, ik zorg wederom voor smakelijk eten, (de vissoep was echt een hit!) en de muziek.

Maar…. minder muziek dan vorig jaar: ik maak nu een kleinere selectie. Per dag kunnen er niet meer dan 20 deelnemers inschrijven. Bij 10 inschrijvers of meer komt cello collega docent Koen Schouten mij versterken en werken wij met de groepen. Bij 15 inschrijvers of meer komt ook docent Lotte Groot ons versterken en werken we gedrieën met de 3 groepen.

ScarlettArts_Eendaagse cello workshops_X-masExtreme_060820

Zodra het weer veilig is om workshops te geven in 2021 zet ik de jaaragenda online.
Houd deze pagina goed in de gaten 😉

Voorwaarden:

Op het moment dat je je aanmeldt voor een (of meerdere) workshops stuur ik je een email ter bevestiging van je aanmelding en een aanwijzing voor betaling naar rekening nummer NL52 RABO 012 16 12 481 op naam van Scarlett Arts Muziek te Havelte.

Let op: er is geen restitutie mogelijk tenzij de workshop niet door kan gaan of door de overheid verboden wordt. Indien je je opgeeft ga ik er vanuit dat je mee doet. In tijden van onvoorziene maatregelen als het Corona virus probeer ik een gepaste oplossing te vinden. Mocht je onverhoopt toch niet naar een workshop kunnen komen mag je zelf je plaats overdragen aan een andere cellist.
Na je e-mail houd ik de plek een week voor je vast. Je inschrijving is pas definitief nadat je de deelname fee hebt voldaan.

Meld je hier aan!

Ik schrijf me in voor:

8 + 13 =

Share This