Hallo!

Mijn naam is Scarlett Arts, ik ben cellodocent en cellist.

Mijn studio bevindt zich op de Haparandaweg 788A op de begane grond tegenover het enorme nummer 67. Heb je vragen? Stel ze gerust!

10 + 3 =

Contactgegevens

Scarlett Arts Muziek | Celloverkoop
Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)

Vanaf november 2021
Zutphensestraatweg 44
Velp, bij Arnhem

06-18189005

info@celloverkoop.nl

Tevens inkoop van cello’s, ouder dan 90 jaar, in goede staat. 

Ik heb een Podcast!

Cello spelen met Scarlett Arts-podcast

Luister naar mijn gesprekken met o.a. Lucia Swarts, Rick Mooney en hoor mijn tips.

Aangesloten bij:

ESTA-cellodocent Scarlett Arts

Te beluisteren via:

BNR Doorpakkers - Scarlett Arts

Mijn studio in Amsterdam (Houthavens):

Scarlett Arts cello-Amsterdam-studio

FAQ

Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

In Amsterdam op donderdag of vrijdag bij mij, Scarlett, en op dinsdag, woensdag en zaterdag word je geholpen worden door mijn collega’s Lotte, Charlotte of Koen. In november 2021 verhuizen wij van Havelte naar Velp, bij rnhem. Daar ben je op afspraak ook van harte welkom. 

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam, en jarenlang op les bleef komen.

Wat kost een cello?

Cello’s zijn er in veel kwaliteiten en soorten. Nieuwbouw cello’s uit verschillende landen verkoop ik vanaf € 1.550,00. Daar komt dan indien gewenst nog een stok en hoes naar keus bij.  Een mooie oude cello welke in goede staat is vind je bij mij waarschijnlijk tussen € 3.900,00 en € 7.900,00. Voor de oude kleine hele en 7/8e cello’s waarin ik een beetje specialist ben geworden,  gelden doorgaans hogere prijzen; deze zijn zeer zeldzaam en denk dan aan € 6.500,00 tot € 9.900,00. 

Kan ik mijn cello inruilen?

Wanneer je bij mij een cello koopt kun je deze ook weer inruilen voor het zelfde bedrag en verder groeien naar een weer betere cello. Dit op voorwaarde dat het instrument in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Zo komen klanten vaak drie maal terug , starten zij op ene eenvoudige cello en eindigen zij met een prachtige cello van Marc Laberte of Atelier Robin, om maar wat mooie bouwers te noemen. Dit is een granieten prijsgarantie.

Kan ik ook een cello kopen op afbetaling?

Jawel; dit is mogelijk. Je kunt dan het aankoopbedrag door 24 delen en in maximaal 24 maanden de koop volledig afronden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de cello VideoBlogPost

Share This