Na een week lang de Beta lancering van Super Leren Strijken intensief te hebben gepromoot hier een korte blogpost 😉

Wil je lekker cello spelen?

Vind je het leuk om andere cellisten te leren kennen?

Misschien heb je een speciale klik met iemand en vorm je vanaf deze workshop wel een duo..?

Samenspeeldag 17 juni

Overweeg om aan te schuiven bij de Samenspeeldag op zaterdag 17 juni te Velp?

We zijn nu met 9 cellisten en er is nog plaats voor gemiddelde en gevorderde spelers. Voor beginnende cellisten is het nu waarschijnlijk te laat het materiaal nog goed tot je te nemen. We spelen Chanson triste van P.I. Tchaikovsky, He’s a pirate uit Pirates of the Caribbean, Hymnus van A. Bruckner en het largo uit De Winter van Vivaldi’s Vier Jaargetijden.

Back to Basics met cellodocent Charlotte

Op vrijdagavond 30 juni geeft onze docent uit de studio in Amsterdam Charlotte Brussee de workshop Back to basics. Hierin passeren cello technieken in sneltrein vaart de revu! Je proeft er aan, Charlotte helpt je de techniek tot je te nemen als nieuwe leuke kunstjes 😉, of helpt je de techniek te verbeteren.

Voor álle niveaus! Deed je de Back to basics al bij mij?

Doe hem dan ook bij Charlotte; ik schuif ook aan omdat ik erg benieuwd ben hoe zij alles doet en uitlegt.

Ben jij er ook bij? Aanmelden kan via deze knop:

Celloweekend in September

 En voor de liefhebbers, voor gemiddeld en gevorderd niveau cellisten, is er ook weer een Celloweekend in Velp, op 23 en 24 september. Alle dagdelen zijn gevuld met samenspel. Echter er is ook tijd voor je persoonlijke cellotechnische en muzikale vragen. Lees er alles over op de speciale pagina:

Hartelijke groet,

Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Christmas Extreme 2023

Christmas Extreme 2023

Hoera! Eindelijk is het dan zover; de Christmas extreme inschrijving is open! Op 9 en 16 december 2023 is het tijd voor de populairste samenspeeldagen van het jaar: de Christmas extreme, te Velp. Een dag vol samenzijn in kerstsfeer, kerstmuziek voor cello ensemble...

Geen excuus meer

Geen excuus meer

Een van mijn favoriete cello pagina’s is Adultcello.com. Ken jij die site? Ik zie er zoveel leuke blogs en herken in de beste docent een soortgenoot.Want ook ik geef alleen celloles aan volwassenen. Uit overtuiging; dát vind ik leuk. Het maakt mij niet uit of...

Share This