Deze fijne Brasil houten barok strijkstok is speciaal gemaakt voor het uitvoeren van barok repertoire; denk Vivaldi, Cirri, Boismortier en Marcello. Hij is iets korter, veel lichter en daarom is de balans totaal anders. De balans van de stok maakt je duidelijk waarom de authentieke uitvoeringen klinken zoals ze klinken. De stok is ideaal voor een mooi basso continuo toon en wendbaar voor veel snelheid met meer gemak dan je moderne stok in bijvoorbeeld Marcello en Vivaldi sonates. Wanneer je voelt dat je sneller kunt spelen met deze stok, trekt je dat weer over een drempel met je moderne stok; hoe leuk is dat?

Voel wat men voelde toen men destijds muziek maakte. Wil je weten hoe je er mee om moet gaan, volg dan een barok workshop bij mij. Houd deze workshop pagina in de gaten. Zodra de coronamaatregelen worden versoepeld zal ik weer workshops kunnen aanbieden!

Cello barok strijkstok

De prijzen van deze stokken zijn enorm gestegen. Helaas moet ik dit doorberekenen. Deze blogpost biedt je de laatste kans om hem nog met korting te kopen. De stok kost in mijn webwinkel € 145,00.

Koop je deze barokstok via deze link dan kost hij gedurende vier weken of zo lang mijn voorraad strekt € 125,00. Op = op!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This