Misschien hebben jullie mijn podcast interview onlangs gehoord met Katja en Roderigo?

In oktober 2020 presenteerden cellist Katja Dirven en pianist Roderigo Robles de Medina hun prachtige CD met alle vijf Beethoven sonates. Ik hoorde de CD op Spotify en was zo enthousiast dat ik Katja vroeg of zij samen mee wilden werken aan een podcast aflevering. Dat werd deze aflevering!

De CD is echt prachtig! Katja’s toon is zo mooi “Beethoven” en haar vibrato prachtig; divers en effectief.  Het samenspel met Roderigo is een ware dialoog, hij past zich fantastisch aan in zijn “forte” om het een sonate voor cello en piano te laten blijven. Ik heb van deze opnamen heel erg genoten en hij staat in mijn speellijst!
Het geluid van de CD tijdens de podcast doet de mooie opname techniek te kort; de geluidsbestanden werden in kwaliteit geminderd door ze klaar te maken om af te spelen; het origineel is fantastisch mooi opgenomen.

Hoor in de podcast hoe zij elkander muzikaal leerden kennen en wat zij te vertellen hebben over deze vele fragmenten.

Houd je van de cello? Wil je musici steunen? Bestel dan hun CD!
Zij doen mijn blogpostlezers een aanbod om de dubbel CD te kopen voor slechts € 15,00 exclusief verzendkosten. Echt een koopje voor zo veel kwaliteit! Het pakje kan door de brievenbus nota bene!

Bestel deze prachtige CD door een email te sturen naar cd@katjadirven.nl met je adresgegevens erbij en Katja Dirven neemt contact met je op. De code om te vermelden is, hoe kan het anders: PODCAST.

Katja en Roderigo, hartelijk dank voor jullie fijne bijdrage aan deze podcast!
Op naar jullie volgende project!

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Christmas Extreme 2023

Christmas Extreme 2023

Hoera! Eindelijk is het dan zover; de Christmas extreme inschrijving is open! Op 9 en 16 december 2023 is het tijd voor de populairste samenspeeldagen van het jaar: de Christmas extreme, te Velp. Een dag vol samenzijn in kerstsfeer, kerstmuziek voor cello ensemble...

Geen excuus meer

Geen excuus meer

Een van mijn favoriete cello pagina’s is Adultcello.com. Ken jij die site? Ik zie er zoveel leuke blogs en herken in de beste docent een soortgenoot.Want ook ik geef alleen celloles aan volwassenen. Uit overtuiging; dát vind ik leuk. Het maakt mij niet uit of...

Share This