In oktober 2020 presenteerden cellist Katja Dirven en pianist Roderigo Robles de Medina hun prachtige CD met alle vijf Beethoven sonates. Ik hoorde de CD op Spotify en was zo enthousiast dat ik Katja vroeg of zij samen mee wilden werken aan een podcast aflevering. Dat werd deze aflevering!

De CD is echt prachtig! Het geluid van deze podcast doet de mooie opname techniek te kort; de geluidsbestanden werden iets in kwaliteit geminderd door ze klaar te maken om af te spelen; het origineel is fantastisch mooi opgenomen.

Hoor hoe zij elkander muzikaal leerden kennen en wat zij te vertellen hebben over deze vele fragmenten. Zij doen luisteraars van deze aflevering een aanbod om de dubbel CD te kopen voor slechts € 15,00 exclusief verzendkosten. Echt een koopje voor zo veel kwaliteit! Het pakje kan door de brievenbus.

Bestel deze prachtige CD door een email te sturen naar cd@katjadirven.nl met je adres gegevens erbij en Katja Dirven neemt contact met je op. De code om te vermelden is, hoe kan het anders; PODCAST.

Katja en Roderigo hartelijk dank voor jullie fijne bijdrage aan deze podcast!

Hartelijke groet,
Scarlett !

Share This