Programma cello workshops najaar 2020

Op 11 en 12 juli j.l. vond het eerste celloweekend plaats; het was anders dan anders en daardoor verfrissend! Met veel gezelligheid op 1,5 meter afstand, mooie muziek van barok tot Iers, alles gespeeld door fijne cellisten! Terwijl je dit leest vindt het tweede Celloweekend plaats. Deelnemers, dank voor jullie komst naar het mooie Drenthe. En Heleen, dank voor dit echt Drentse plaatje!

Kon jij niet naar deze celloweekenden komen en wil je toch graag eens iets anders doen met je cello dan reguliere cellolessen? Lees dan snel verder!

Graag breng ik jullie nu op de hoogte van het programma voor cellisten in het najaar. De activiteiten zijn verdeeld over twee locaties, namelijk mijn studio aan de Haparandaweg te Amsterdam en bij mij thuis in Havelte, Drenthe. Schrijf je in voor het vol zit; alle capaciteit is minder vanwege corona.

Ik til hier alvast een tipje van de sluier op…

Celloweekend-Havelte-2020-2

Celloweekend Havelte, juli 2020

Cello Bootcamp

Op 26 en 27 september a.s.; een PILOT: Cello Bootcamp te Havelte. Ik ben er al sinds juni mee bezig! Zo spannend, ook voor mij!  Negen blokken cello sport voor maximaal 8 fysieke deelnemers en onbeperkt online deelnemers. Meteen waren er 4 inschrijvers voor fysieke deelname, waardoor er nog maar vier fysieke plaatsen zijn in Havelte. Wees er snel bij! Denk thema’s als dynamiek, streeksoorten, vibrato, duimpositie, positie wisselen, snelheid leren maken, behendigheid, en veel meer!

Beide dagen sluiten we af met een Cooling down in de vorm van een heerlijk samenspel blok voor de fysieke deelnemers. Wil je beter worden en technisch diepte in, en samenspelen?

Geef je nu op! Tot en met 16 augustus geef ik een early-bird korting t.w.v. € 100!

8 Oktober Samenspel Romantisch repertoire

8 Oktober van 19.00 tot 21.15 te Amsterdam; samenspel romantisch repertoire. Je kunt aanschuiven indien je al enkele jaren positie wisselt. Over enkele weken is het repertoire bekend.

Aanmelden

5 november Back to basics

Back to basics in de avond te Amsterdam! Sommige cellisten doe dit ieder jaar weer om te constateren hoeveel ze gegroeid zijn en om te realiseren waaraan gewerkt kan worden. Alle basistechnieken komen aan de orde en je kunt aanschuiven vanaf het moment dat je 10 lessen hebt gehad of al tientallen jaren cello speelt; ik maak dat iedereen van de back to basics leert en niemand zich zal vervelen.

Aanmelden

celloweekend-havelte-drenthe-2020-2

Celloweekend Havelte, juli 2020

7-8 november Celloweekend voor Beginnende cellisten

Voor het eerst organiseer ik een Celloweekend te Havelte voor BEGINNERS! Speel jij nog geen jaar cello? Of speel je langer maar voel je je echt een beginner? Twijfel je of je al aan een cello cursus of vakantie deel kunt nemen? Nu haal ik die twijfel weg; iedere beginner is hier welkom, op voorwaarde dat hij tien cellolessen heeft gehad.

Schuif aan op deze dagen te Havelte en we spelen veel samen, werken aan je basis techniek, kijken ook naar nodige onderhoud van je cello en meer. Er is plaats voor maximaal 14 cellisten. Bij inschrijving van meer dan 8 cellisten komt collega docent Lotte Groot uit Amsterdam mij versterken.

Geef je nu op!

Cello kerstmis workshop 9

Cello X-mas Extreme Havelte, december 2019

20 of 21 December, de Cello Christmas extreme!

Wat was het vorig jaar fanTAStisch! Start dit jaar tijdig je kerstgevoel door een hele dag kerstmuziek te spelen. Kerstmuziek variërend van Christmas Carols en Amerikaanse kerst tot Europese kerstmuziek; ik regel het. Het hele huis is versierd, ik zorg wederom voor smakelijk eten, (de vissoep was echt een hit!) en de muziek.

Maar…. minder muziek dan vorig jaar: ik maak nu een kleinere selectie. Per dag kunnen er niet meer dan 20 deelnemers inschrijven. Bij 10 inschrijvers of meer komt cello collega docent Koen Schouten mij versterken en werken wij met de groepen. Bij 15 inschrijvers of meer komt ook docent Lotte Groot ons versterken en werken we gedrieën met de 3 groepen.

Krijg jij ook zin in mee te doen met een (of meerdere ;)) van deze workshops?

Meld je dan snel aan! Meer informatie over alle workshops vind je op deze pagina.

 

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Podcast Cello spelen met Scarlett

Podcast Cello spelen met Scarlett

Heb jij al een keertje geluisterd naar mijn podcast, Cello spelen met Scarlett? De podcast voor professionele en amateur cellisten met gasten uit de cello wereld? Je vindt mijn podcast op mijn website, op Spotify, en Anchor.fm! Ik praat er met cellisten als cello...

Laatste oproep voor Celloweekend 2020

Laatste oproep voor Celloweekend 2020

Beginnende en licht gemiddelde cellisten gezocht voor het Celloweekend 25-26 juli in Havelte; geef je vandaag nog op!Veel cellisten wachten tot op het laatste moment om te besluiten wat ze gaan doen deze zomer. Ben jij op 25 en 26 juli nog vrij? Ben je een beginnende...