Nu de amateur orkesten stilliggen en vele andere activiteiten uitblijven is er toch vooruitzicht op een avond cello samenspel. Heb jij zin om in mooi romantisch repertoire te duiken? Op 8 oktober a.s. kun je in de avond samenspelen met andere cellisten in de studio op de Haparandaweg in Amsterdam van 19.00 tot 21.15 uur. Doe je mee? 

anton-bruckner-celloworkshop

Anton Bruckner

We duiken in romantisch repertoire geschreven door grote namen als Pjotr I. Tchaikovsky, Anton Bruckner en Pietro Mascagni.

Van Tchaikovsky spelen we Chanson Triste, we zwelgen in Mascagni’s Cavalleria Rusticana en van Bruckner proeven we aan Os justi.

Inspelen doen we met de opening uit de Funeral music for Queen Mary. Ik weet het! Geen romantiek, maar ik kwam een super arrangement tegen en wil het zo graag proberen!

Romantiek-pyotr-ilyich-tchaikovsky-medium

Pjotr I. Tchaikovsky

Voor wie is deze avond bedoeld?

Deze avond is voor wat meer gevorderde spelers; cellisten die al in 4 posities spelen.  De hoogste partij bevat duimpositie spel. Je hoeft geen leerling van mij te zijn om mee te doen. Vraag je je af of deze avond iets voor jou is? Overleg gerust met mij.

We hebben minimaal 5 inschrijvers nodig en er is plaats voor maximaal 8 spelers. Met het oog op corona is er 1,5 meter afstand en er is voldoende mogelijkheid tot ventilatie.

Doe je mee? Deelname bedraagt € 52,00. Schrijf je in via de gele knop!

Graag tot 8 oktober!

Hartelijke groet,

Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Back to Basics workshop 5 november

Back to Basics workshop 5 november

Op donderdagavond 5 november a.s. is er weer een Back to basics cello workshop op de Haparandaweg in Amsterdam (Houthavens). Van 19.00 tot 21.15 uur nemen we alle basistechnieken onder de loep. Dit is één van de weinige workshops waaraan prille cellisten deelnemen,...

Cello Christmas Extreme repertoire 2020

Cello Christmas Extreme repertoire 2020

Hallo allemaal! Ik weet, het is nog lang geen kerst. Maar…. ik ben wel begonnen met het samenstellen van de bladmuziek voor de Cello Christmas Extreme, het dag evenement waarbij kerst muziek en cello samenzijn centraal staat, en daar heb ik nu je hulp bij nodig.Cello...