Nu de amateur orkesten stilliggen en vele andere activiteiten uitblijven is er toch vooruitzicht op een avond cello samenspel. Heb jij zin om in mooi romantisch repertoire te duiken? Op 8 oktober a.s. kun je in de avond samenspelen met andere cellisten in de studio op de Haparandaweg in Amsterdam van 19.00 tot 21.15 uur. Doe je mee? 

anton-bruckner-celloworkshop

Anton Bruckner

We duiken in romantisch repertoire geschreven door grote namen als Pjotr I. Tchaikovsky, Anton Bruckner en Pietro Mascagni.

Van Tchaikovsky spelen we Chanson Triste, we zwelgen in Mascagni’s Cavalleria Rusticana en van Bruckner proeven we aan Os justi.

Inspelen doen we met de opening uit de Funeral music for Queen Mary. Ik weet het! Geen romantiek, maar ik kwam een super arrangement tegen en wil het zo graag proberen!

Romantiek-pyotr-ilyich-tchaikovsky-medium

Pjotr I. Tchaikovsky

Voor wie is deze avond bedoeld?

Deze avond is voor wat meer gevorderde spelers; cellisten die al in 4 posities spelen.  De hoogste partij bevat duimpositie spel. Je hoeft geen leerling van mij te zijn om mee te doen. Vraag je je af of deze avond iets voor jou is? Overleg gerust met mij.

We hebben minimaal 5 inschrijvers nodig en er is plaats voor maximaal 8 spelers. Met het oog op corona is er 1,5 meter afstand en er is voldoende mogelijkheid tot ventilatie.

Doe je mee? Deelname bedraagt € 52,00. Schrijf je in via de gele knop!

Graag tot 8 oktober!

Hartelijke groet,

Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This