Leuk dat je luistert naar de podcast Cello spelen met Scarlett!
Je kunt mij kennen van mijn online cellolessen op YouTube, www.celloles.com, cello workshops , cello verhuur en www.celloverkoop.nl.

In deze aflevering van mijn podcast ga ik je helpen door je te verhoren. Welke noten heb jij onder je vingers in de eerste vier posities op je cello? Ik help je door de Geography Quiz van Rick Mooney’s super cello bundel Position pieces voor je voor te lezen. Hij is de enige die jou middels die opdracht en zijn ‘Names and numbers’ oefeningen aanbiedt om je een stevige gezonde basis te geven voor je positie spel.

Wist je dat ik deze bundel – Position pieces – als online video bundel aanbiedt? Ik speel jouw partij in en daarna de begeleidende partij zodat je fijn kunt samenspelen en sneller vooruitgang boekt. Je kunt de video’s langzamer en sneller laten lopen. En de bladmuziek verschijnt onder in beeld; hoe handig is dit?

Wil je deze online bundel aanschaffen? Hij kost tot 1 januari 2021 € 89,00 en daarna € 99,00. Stuur me een berichtje en ik stuur je een Tikkie. Na het voldoen activeert mijn assistente Annemarie je account.

Je berichtje mag naar info@celloverkoop.nl of naar 06 – 1818 9005.

Hartelijke groet,

Scarlett

 

 

Ook leuk om te luisteren:

Celloles geven aan volwassenen

Celloles geven aan volwassenen

In mijn podcast afleveringen , te beluisteren in ‘Cello spelen met Scarlett’ heb ik al eens aangehaald dat er een soort van snobisme bestaat in de klassieke muziekwereld. Dat snobisme zit diep...

Lees meer
Share This