Dankjewel beste cellisten voor jullie leuke reacties op mijn vorige blogpost. Maar liefst vier aanmeldingen kwamen er om een 4/4e cello in huis te nemen voor de nieuwe huurder.

Komende weken ga ik ervoor zorgen dat de Rudolph cello inclusief hoes en strijkstok  naar deze adressen gaat. Het betreft de meest verhuurde set welke staat voor een waarde van € 1550,00; je huurt deze voor € 31,00 per maand. Van tevoren hebben de nieuwe huurder en ik alle formaliteiten al geregeld: er hoeft alleen een afspraak te worden gemaakt en de cello kan worden opgehaald.

Rudolph-1500-cellohuren

Dit kan nu op afspraak in:

  • Emst bij Apeldoorn
  • Midwoud boven Hoorn, Noord-Holland
  • Middelburg, provincie Zeeland
  • ‘s Gravenmoer in de regio Breda

Zo kun jij snel aan de slag zonder dat je naar Amsterdam of Havelte hoeft te komen!

Rudolph Cello set

Links zie je de Rudolph cello, hij komt met een nieuwe carbonstok en goede hoes met rug-banden.

Wil jij een 4/4 cello huren via één van de nieuwe locaties? Neem contact op met mij omtrent welke maat cello je nodig hebt; we willen eerst weten of de 4/4e maat goed is voor jou.

Indien de 4/4e cello de juiste maat is, mag je dit huurcontract downloaden, doorlezen en digitaal of met pen invullen en maar mij toe mailen.

Ik stuur je daarna het email adres en/of telefoonnummer van de cellist die de cello voor je klaar heeft staan.

Betaling

Vooraf heb je mij, Scarlett, ook voorzien van een scan van een ID-bewijs en iets waar je adres op gedrukt staat, denk aan een factuur van bijv. je waterrekening. Ik stuur je tot slot een Tikkie of je maakt het volgende naar mij over:

  1. de minimumtermijn aan huur, drie maanden en
  2. vier maanden huur als borg

Indien je de cello na de eerste termijn van drie maanden wilt blijven huren, maak je via een automatische incasso de volgende huurtermijn over. Wanneer de cello ooit retour komt, kan dit in principe op hetzelfde adres als waar je hem af hebt gehaald.

Zelf  pickup punt  worden?

Dat kan, voor iedere cello die je mee geeft en later weer in zult nemen krijg je een gratis celloles, fysiek of online. De cello is door mij verzekerd. Wil je meer weten? Klik dan hier voor alle informatie en het aanmeldformulier.

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This