Huurkoop

Een cello huren of een huurkoop regeling? 

Wil je een cello huren? Dat kan bij mij. Ik verhuur alle maten cello’s. Ook in de veelgevraagde 7/8e cello’s heb ik veel keus. Ideaal voor cellisten die op latere leeftijd cello gana spelen; net ietsje pietsje kleiner!  Een cello huur je voor 2% van de waarde per maand. Ik leen je er een strijkstok en hoes bij.

De 3/4 , 7/8e en 4/4e cello’s verhuur ik aan niet-leerlingen in termijnen van drie maanden. Mijn leerlingen huren per maand.

Kinderen
De kindercello sets verhuur ik voor € 15,00 per maand. Aan niet leerlingen wordt de cello verhuurd in termijnen van 6 maanden.

Wanneer je bij mij uiteindelijk een cello aankoopt breng ik het eerste jaar aan betaalde huur in mindering op je aankoopsom van de prijs welke de cello op dat moment heeft, de dagwaarde. Bijvoorbeeld 12 x € 34,00 korting op je aankoop bedrag. Het maakt niet uit hoe lang je dan hebt gehuurd. Je kiest dan zelf welke stok en hoes je erbij aan wilt schaffen.

Huurkoop regeling
Ook is er een huurkoop regeling mogelijk voor 3/4 7/8ste en 4/4e cello’s. Je kiest een oude of nieuwe cello uit waar je helemaal blij van wordt. Dit aankoop bedrag delen we door 24 en je spreidt de aankoop uit over 24 gelijke maandelijkse betalingen. Daarna is de cello je eigendom. Het is mogelijk om gedurende dat jaar van cello te wisselen, zodat je een goede match vindt!

Stuur mij een email om een afspraak te maken of ga naar de agenda en plan jezelf in.

2 + 11 =

Cello Pick Up Service

 

Het is mogelijk om een 4/4e huur cello op te halen op meerdere punten in Nederland naast Amsterdam en Velp. Dit kan omdat je op afspraak bij een amateur cellist thuis langs kunt komen om de cello op te halen.

Het betreft de meest verhuurde set welke staat voor een waarde van € 1550,00; je huurt deze voor € 31,00 per maand. Van tevoren hebben jij en ik alle formaliteiten al geregeld: je hoeft alleen een afspraak te maken en de cello op te halen.

Dit kan op afspraak in:

  • Emst bij Apeldoorn,
  • Midwoud boven Hoorn, Noord-Holland
  • Middelburg, provincie Zeeland
  • En ’s Gravenmoer in de regio Breda.

Zo kun jij snel aan de slag zonder dat je naar Amsterdam of Velp hoeft te komen!

Cello huren-Scarlett Arts-1

Hoe gaat dit in het werk?

Neem contact op met mij omtrent welke maat cello je nodig hebt. Indien dat een 4/4e cello is, mag je dit huurcontract downloaden, doorlezen en digitaal of met pen invullen en maar mij toe mailen.

Ik stuur je daarna het email adres en/of telefoonnummer van de cellist die de cello voor je klaar heeft staan.

Betaling

Vooraf heb je mij, Scarlett, ook voorzien van een scan van een ID bewijs en iets waar je adres op gedrukt staat, denk aan een factuur van bijv. je waterrekening. Ik stuur je tot slot een Tikkie of je maakt het volgende naar mij over:

  • de minimumtermijn aan huur, drie maanden en
  • vier maanden huur als borg

Indien je de cello na de eerste termijn van drie maanden wilt blijven huren, maak je via een automatische incasso de volgende huurtermijn over.

Zelf pick up punt worden?

Dat kan, klik dan hier voor alle informatie en het aanmeldformulier.

Share This