Huurkoop

Een cello huren of een huurkoop regeling? 

Wil je een cello huren? Dat kan bij mij. Ik verhuur alle maten cello’s. Ook in de veelgevraagde 7/8e cello’s heb ik veel keus. Ideaal voor cellisten die op latere leeftijd cello gana spelen; net ietsje pietsje kleiner!  Een cello huur je voor 2% van de waarde per maand. Ik leen je er een strijkstok en hoes bij.

De 3/4 , 7/8e en 4/4e cello’s verhuur ik aan niet-leerlingen in termijnen van drie maanden. Mijn leerlingen huren per maand.

De huurder voldoet ook 4 maanden huur als borg. 

Kinderen
De kindercello sets verhuur ik voor € 15,00 per maand. Aan niet leerlingen wordt de cello verhuurd in termijnen van 6 maanden.

Wanneer je bij mij uiteindelijk een cello aankoopt breng ik het eerste jaar aan betaalde huur in mindering op je aankoopsom van de prijs welke de cello op dat moment heeft, de dagwaarde. Bijvoorbeeld 12 x € 34,00 korting op je aankoop bedrag. Het maakt niet uit hoe lang je dan hebt gehuurd. Je kiest dan zelf welke stok en hoes je erbij aan wilt schaffen.

Huurkoop regeling
Ook is er een huurkoop regeling mogelijk voor 3/4, 7/8ste en 4/4e cello’s. Je kiest een oude of nieuwe cello uit waar je helemaal blij van wordt. Dit aankoop bedrag delen we door 24 en je spreidt de aankoop uit over 24 gelijke maandelijkse betalingen. Ook hier voldoet de huurder vier termijnen als borg. Het is mogelijk om eens van cello te wisselen, zodat je een goede match vindt!

Stuur mij een email om een afspraak te maken of ga naar de agenda en plan jezelf in.

7 + 4 =

Share This