Zoals jullie weten heb ik in de eerste coronagolf de cello etuden bundels van Jakob Sakom 1, 2 en 3 op video gezet, met super apparatuur van filmer en bewerker Maarten Roos, en tevens boek 1, Position pieces van Rick Mooney.

Dit was arbeidsintensief, zie de clip van Maarten die uren bezig was alles technisch klaar te maken, de muziek die op het juiste moment onder door het beeld liep, maar ook onze dagen filmen in Havelte en Amsterdam waren een uitdaging. Het resultaat mag er zijn; lees hier reacties van testers en kopers van deze bundels:

Deze bundel maakt het studeren echt makkelijker en leuker!

Wat heb je een enorme klus gehad aan het opnemen van al die stukken! En wat is het goed en bruikbaar geworden! Ik ben gister gestart met de eerste stukken en merk meteen hoe fijn het is om de melodie te horen bij de schuivende notenbalk. Ook de optie om even goed te kijken hoe jij je vingers zet en sommige sprongen maakt vind ik heel fijn. En met het filmpje op het hele scherm van mijn laptop kan ik de noten makkelijk lezen 😉. Deze bundel maakt het studeren echt makkelijker en leuker!

Nienke

Wat is dit leuk!

“En ontzettend verslavend, alle werkjes hier thuis blijven liggen omdat ik steeds weer achter die cello kruip😂”

Katinka

Nu kan ik horen hoe het moet klinken!

“Nu kan ik horen hoe het moet klinken; ik maak minder fouten. Samenspelen met de begeleidende partij is mijn volgende goal.”

Sophie

Prijsverhoging per 1 maart 2021

Deze blogpost maak ik om jullie erop te wijzen dat de prijzen per bundel, inclusief het papieren boek, per 1 maart 2021 in prijs verhoogd worden. Dit is geen klein prijsverschil! Ik heb het bewust vele maanden voor € 99,00 per bundel aangeboden om en goed zicht te krijgen op de reacties en de verkoop. Nu komt die fase tot een einde; ik geef middels een enorme organisatie en input veel uren werk waar jij wel een jaar mee vooruit kunt voor iets minder twee celloles uren tarief aan kosten. Tot 28 februari a.s.!

Nu nog € 99,00 straks € 147,00

Vanaf 1 maart a.s. worden de prijzen van alle bundels een stuk hoger. Er blijft een aanbieding voor alle vier de bundels indien je deze in één keer, of kort na aankoop van de eerste aan wilt kopen. Het is begrijpelijk dat je eerst een bundel wilt proberen om vervolgens te denken; “doe ze mij allemaal maar”, wat woensdag j.l. Jitske nog aangaf. Dan heb je alles op de groei liggen; top toch? Want je toegang is onbeperkt.

Wil je nu een online bundel aanschaffen voor € 99,00 inclusief papieren boek? Vul het formulier in en bestel hem direct. Binnen 24 uur heb je toegang! Dit geldt voor zowel de Jakob Sakom bundels als de Position Pieces bundel van Rick Mooney.

Dan nog even dit…

Volgende week komt er een BETA lancering van een nieuw online project voor cellisten die de basis van de eerste jaren verstevigt. Geen Bootcamp maar een… BooStcamp. Deze training biedt uren oplossingen, tips en oefeningen van mij, cellodocent met 25 jaar ervaring.

Help je mij die training te maken? Hopelijk hoor ik jouw vragen of alle basis technieken volgende week!

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This