Wist je dat het heel gangbaar is om je eerste cellolessen te nemen na je 40ste? Het is jammer dat niet iedereen er zo over denkt maar wij in de studio wel. Wij hebben alleen volwassenen op les, die op veelal na hun 40ste of 50ste begonnen met spelen.

Gratis toegang tot de online beginnerscursus

Ik heb iets voor mijn nieuwelingen gemaakt wat ik met je wil delen. Wil je weten wat ik meestal in de eerste 3 à 4 lessen behandel? Ik zeg ‘meestal’ omdat iedereen anders is en celloles geven is maatwerk.

Van de eerste lessen heb ik een klein video- en PDF overzicht van gemaakt, bestemd voor mijn leerlingen zodat ze thuis nog even terug kunnen kijken wat er gedaan is op les en ondersteuining krijgen bij het oefenen.

Neem gerust een kijkje! Misschien helpt het je. Je zit verder nergens aan vast, je toegang stopt automatisch.

Heb je nog nooit celloles gehad? Laat dit je over de streep trekken.
Kijk op www.celloles.nl waar er verspreid door het hele land cellodocenten zitten. Je weet; wij zitten in Amsterdam Houthavens ;-). En ik geef op woensdag ochtend celloles in Velp bij Arnhem.

Meld je nu aan voor een maand gratis toegang!

Geef je op via dit formulier en mijn assistente Annemarie verleend je een maand toegang.

Aanmelden gratis cursus Thinkific

Wat is je naam?(Vereist)
Heb je al celloles?

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Mijn luistertips voor kamermuziek

Mijn luistertips voor kamermuziek

Een week of twee geleden wees een leerling uit Velp mij op een concert in Musis Sacrum, wat nu eigenlijk ‘om de hoek’ ligt. Pieter Wispelwey zou aanschuiven bij het Doric string quartet en zou buiten een Beethoven en Haydn kwartet ook het waanzinnige mooie intense...

Share This