Een van mijn favoriete cello pagina’s is Adultcello.com. Ken jij die site? Ik zie er zoveel leuke blogs en herken in de beste docent een soortgenoot.

Want ook ik geef alleen celloles aan volwassenen. Uit overtuiging; dát vind ik leuk. Het maakt mij niet uit of volwassenen relatief snel of langzaam leren, domme vragen bestaan niet, enkel domme antwoorden.

Helping adults realize not only that they can start cello,
but that beautiful sound is within reach from DAY ONE.

Jullie weten wat ik zeg op mijn website:

The best day to plant a tree is twenty years ago. The next best day is today.

Dat telt dus ook voor cello spelen. Jammer dat je niet eerder kon beginnen maar doe het nu.

En dat gebeurt en masse! Bijna iederee week vindt er iemand zonder eerst contact te zoeken de knop naar Boek hier je proefles. En huppelakee; ze boeken een proefles, nul ervaring, geen noten kunnne lezen; helemaal goed! Want ik weet dat we toch aan het eind van de eerste les een duet spelen. Ja echt!

 Trouwens; dit schreef D. die dinsdagavond voor het eerst langs kwam in Velp met zijn….electrische Yamaha cello; tofffff!!!

“Nogmaals heel erg bedankt voor de celloles. Fijn om zoveel te leren; en dat in een uur. “

Heerlijk! Gelukkig zie ik je snel terug, D.!

Houd je mij in de gaten op instagram? Scarlett_cellist is mijn persoonlijke account en het_strijkkwartet is – je raadt het al- mijn kwartet account.

Celloles_Scarlett Arts

Ik vraag aan de vele nieuwe leerlingen die een proefles komen nemen door naar celloles.com/agenda te gaan of ik tijdens de proefles een fotootje mag maken voor Insta.

Gewoon om aan te geven dat er zoooooooveel mensen na hun 30ste starten met cellolespelen. Ja ook na hun 40ste en 50ste. LIKE!

Weet je wat zo leuk is? Volwassen leerlingen leren snel. Zelfs degene die relatief langzaam door een boek gaan, gaan sneller dan kinderen. Ik zie ze terug op celloweekenden, celloworkshops, heerlijke cello-feel-good momenten als de Christmas Extreme!

Celloles is voor alle leeftijden

Want…. je zit op een natuurlijke manier achter de cello. Hoeft geen spieren op te rekken als bijvoorbeeld bij viool spelen. 

Noten lezen hoef je nog niet te kunnen; dat pik je zo op want we bouwen uit vanaf vier noten en hee; aantekeningen maken mag; je schrijft er voorlopig de nootnaam onder.

Ik ben op alles voorbereid; ik heb zooooooveel ervaring met het geven van celloles aan volwassenen in Amsterdam en nu ook in Velp; er is geen probleem dat ik niet op kan lossen.

Omdat ik cello’s verhuur en verkoop heb ik er heel veel liggen, in alle maten voor volwassenen. Vaak starten we op een 7/8 of 4/4e maat. En wisselen kan iedere les wanneer nodig; handig toch?

Wist je waarom cello leren spelen ook goed ontspant terwijl je je inspant?

Omdat je terwijl je de eerste weken probeert 5 keer per week 10 minuten te oefenen aan niets anders kunt denken. Gewoon omdat je aan zoveel moet denken. Doei afwas of wasmachine!

Doei grasmaaier of wát er ook gedaan moet worden ;-).

Een hobby voor jezelf.

Denk je dat je gehorig woont? Je koopt bij ons of elders een hoteldemper en mindert 60% van je volume. Zo oefen je wanneer jíj dat wilt!

En voel je je niet beluisterd, fijn hè?

duimpositie-workshop

Zeg nou zelf… Is het niet tijd voor een proefles cello?

Volg jij dit celloblog al even en heb je nog geen actie ondernomen? Show me!

Plan je les in te Amsterdam bij Koen, Lotte Gied of mij in Amsterdam via www.celloles.com en kies een proefles voor een gereduceerd tarief. Introduceer jezelf of je wensen bij ‘opmerkingen’.

Celloles in Velp?

Wil je echter celloles in Velp bij Arnhem op dinsdagavond (tussen 18-21 uur) of woensdag- of donderdagochtend (lestijden 9.10, 10.20 en 11.30 uur)? Mail mijn assistente Annemarie met enkele data en voorkeur voor je tijden voor een proefles. Zij doet de planning. Bless you Annemarie! Team@celloles.com is haar email adres.

Zie ik je binnenkort? Er is geen excuus meer!

Hartelijke groet,

Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

De noten klinken niet zoals thuis…

De noten klinken niet zoals thuis…

Fotografie: Wim VooijsHerken jij deze volgende situatie? Je zit op celloles of op een voorspeel moment en terwijl je je zo goed hebt voorbereidt en echt lekker en goed gewerkt hebt thuis klinken er noten die je niet herkent. Speel je blijkbaar andere vingers dan je...

Share This