Lang geleden, toen ik rond 1996 mijn eerste domeinnaam kocht, wilde ik zo graag www.celloles.nl registreren. Dat kon toen niet omdat je KvK geregistreerd moest zijn en dat was nog een stapje te ver. Ik kocht www.celloles.com en zo begon mijn lespraktijk te groeien en te bloeien. Fantastisch fijn hoe dit de mooist mogelijke invulling aan mijn werkend leven heeft gegeven.

De site www.celloles.nl echter werd een verzamelsite voor docenten in heel Nederland en natuurlijk stond ik vermeld in de 3 provincies waar ik lesgaf!

Helaas werd deze cellodocenten site al bijna tien jaar niet meer bijgehouden; hoe jammer is dat niet? Deze zomer heb ik hem over kunnen nemen. De opzet blijft hetzelfde: het is een verzamelsite en wordt hopelijk weer DE verzamelsite voor cellodocenten, bovenaan Google.

Juist in deze tijd van Corona is het voor ons, musici, van groot belang om vindbaar te zijn voor degenen die celloles willen nemen. Juist nu er zo weinig speelwerk is en het moeilijk is om te wachten op het oude of nieuwe “normaal”.

Celloles.nl-vermelding docent

Ik heb je hulp nodig. Wil jij me helpen?

Hier heb ik jouw hulp nodig want jij hebt, denk ik, celloles? Zo niet; celloles is DE eerste stap naar jouw volgende level ;-). Alle docenten die vermeld stonden op de oude celloles.nl zijn overgenomen, maar van velen klopt het emailadres noch telefoonnummer meer en zij zijn nu onbereikbaar om te vragen hun gegevens te controleren.

 

 Op Google kan ik lang niet iedereen vinden! En waar is de nieuwe generatie cellodocenten? Graag wil ik hen uitnodigen om een gratis vermelding op celloles.nl aan te maken. Je docent kan ook kiezen voor een betaald pakket dat meer over de docent vertelt met een foto of logo erbij. Of ze nemen het pakket waarbij je op een eigen pagina in www.celloles.nl echt alles over je zelf kwijt kunt met meerdere foto’s en video. Bekijk hier mijn pagina 😉

Wil jouw docent eens kijken of hij of zij vermeld staat? EN, indien ja; of zijn of haar telefoonnummer en leslocatie nog wel klopt met dat van tien jaar geleden?

Hoe kun je me helpen?

Je helpt me enorm door dit bericht met je cellodocent te delen. Dit kan via de deelknoppen in dit bericht of stuur de link door van deze blog. Dankzij jou, cello leerling van jouw docent, kan ik het beste iedereen bereiken! Want het wordt mijn uitdaging om alle cellodocenten in Nederland mee te nemen.

Heel hartelijk dank!

Met muzikale groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Ik had deze week zulke leuke lessen met mijn leerlingen. Het was een overvolle week; ik had in Velp meer uren geopend dan gangbaar om iedereen een plekje te kunnen bieden, en in Amsterdam zat het al weken vol.Mijn leerling E. probeerde een Franse cello uit, gemaakt...

Share This