Jullie weten wellicht allemaal dat ik werk aan een online video cursus van de eerste Bach suite. Ik bood deze week de deelnemers aan om mij hun vragen op video te sturen, liefst met cello erbij om de vraag zo duidelijk mogelijk te maken en hen middels een lang video antwoord op de vragen te geven. Vervolgens dacht ik; jeetje tof! Moet ik ook aanbieden aan jullie, de blogpost lezers.

Gratuit bien sûr;)

Daarom mijn aanbod aan jullie: voel je ervoor om mij een video te sturen van jezelf waarin je één vraag stelt, in maximaal 30 seconden? Via e-mail zodat ik het meteen goed kan zien op mijn laptop?

Dan kom ik met een video waarin ik jullie zo goed mogelijk probeer te antwoorden en te helpen. Het mag een algemene vraag zijn, een specifieke vraag, stijltechnische vraag, vraag om een oefening… You name it! En omdat ik meerdere antwoorden geef  in deze video leer je ook weer van de vragen van anderen!

Heb ik er bladmuziek bij nodig om je vraag te snappen? Stuur een screenshot mee of een PDF met omcirkeling van de maat of maten waarover je vraag gaat.

Om te maken dat ik jullie volgende week kan antwoorden heb je tot en met maandag, 17 januari a.s., de tijd om iets in te sturen. Daarna ga ik aan het werk.

Wil je me iets vragen?

Laat het me weten! 

Alvast een antwoord op een veelgestelde vraag

Laat ik je voor zijn met deze vraag. Net aangekomen in de studio na mijn kerstvakantie, hangen veel snaren los op de cello’s. Dat komt omdat het hier goed geïsoleerd is, best warm en droog. 
Heb jij hier ook last van?

Wat doe je eraan?

Bekijk het antwoord op deze vraag in dit filmpje:

Heb jij een vraag? Stel mij hem gerust! Mail je filmpje waarin je je vraag stelt en/of laat zien op je cello waar je vraag over gaat naar info@celloverkoop.nl. Let op, maximaal 30 seconden!

Je kunt je filmpje ook sturen via WeTransfer uiteraard!

Fijn weekend,

Groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Christmas Extreme 2023

Christmas Extreme 2023

Hoera! Eindelijk is het dan zover; de Christmas extreme inschrijving is open! Op 9 en 16 december 2023 is het tijd voor de populairste samenspeeldagen van het jaar: de Christmas extreme, te Velp. Een dag vol samenzijn in kerstsfeer, kerstmuziek voor cello ensemble...

Geen excuus meer

Geen excuus meer

Een van mijn favoriete cello pagina’s is Adultcello.com. Ken jij die site? Ik zie er zoveel leuke blogs en herken in de beste docent een soortgenoot.Want ook ik geef alleen celloles aan volwassenen. Uit overtuiging; dát vind ik leuk. Het maakt mij niet uit of...

Share This