Misschien heb ik je er al persoonlijk over verteld maar ik ben aan het podcast-en geslagen. Wat is een podcast? Dat is niets meer of minder dan een radio-uitzending, een geluidsbestand, dat je terug kunt luisteren wanneer jij dat wenst.
Mijn podcast heet Cello spelen met Scarlett en is vanaf woensdag 15 april 2020 hoorbaar op:

Spotify

https://open.spotify.com/show/0Ug1HhDl18f5589f4eJsgB

 

Anchor.fm

https://anchor.fm/scarlett-arts

en kleinere kanalen. Iedere week kun je op woensdag een nieuwe aflevering horen.

Ik ben op het idee gekomen omdat ik zelf tussen Drenthe en Amsterdam rijdend, dus tussen woon- en werkplek heel graag naar podcasts luister. Wist je dat men veel langer naar iets luistert dan dat men naar bijvoorbeeld een filmpje kijkt? Zo bedacht ik dat iemand die iets wil horen over cello spelen of cellisten mijn afleveringen misschien wel zou willen beluisteren.

Wat brengt mijn podcast jou?

Ik wissel af tussen mijn cellotips en gesprekken met cellisten als Lucia Swarts, Roel Dieltiens, Doris Hochscheid, Joachim Eijlander, aanvoerder van het Concertgebouworkest Gregor Horsch, schrijvers van celloboeken zoals Rick Mooney, cellodocenten als bijvoorbeeld Anne van Laar die helemaal thuis is in de wereld van de Suzuki methode.

Ook wacht er een gesprek met Maarten Mostert oprichter en geestelijk vader van de Cello Biennale en een gesprek met de beste cello bouwer van Nederland, Jaap Bolink.

Ik hoop dat jij mij wilt helpen. Luister eens naar mijn podcasts en vertel me wat je ervan vindt. Dat vind ik best spannend hoor! Wie zou ik kunnen interviewen en welke vragen zul jij gesteld willen horen? Oftewel; op wat voor inhoud, content, zit jij te wachten?

Ik hoor graag van je! Mail me op info@celloverkoop.nl.

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This