Wist je dat ik tijdens corona een stevig project gestart ben? Het opnemen van Sakom bundels 1, 2 en 3 als videoprogramma?

Waarom heb ik dat gedaan?

Omdat veel leerlingen op les mij vroegen of ik de melodielijn in kon spelen op hun smartphone. Dan konden ze thuis veel sneller tot een goed eindresultaat komen omdat je alvast kunt horen hoe het stuk moet klinken!

En daarna ook de begeleiding; zodat ze thuis ook al samen konden spelen.

Een goed idee! Het blijft behelpen met een smartphone, toch? Daarom besloot ik het meteen goed aan te pakken en vroeg ik filmer Maarten Roos mij te filmen met goede apparatuur. Ik had Maarten dit al zien doen voor celliste Ilse de Ziah; hij filmde verschillende cursussen van haar. En maakte overigens ook de prachtige documentaire Living the tradition!

screenshot-jakob-sakom - web

Wat is het geworden?

Zo’n 50 video’s per bundel.  Je ziet mij eerst terwijl onder in beeld de bladmuziek loopt de bovenstem spelen, en daarna de onderstem. Middels het tandwieltje kun je de video langzamer en sneller afspelen zonder toonhoogte verschil. Goed he?

 

Prijsverhoging per 1 juli

Inmiddels zijn op mijn site met online bundels de prijzen verhoogd naar € 159,00. De papieren bundel zit daar niet meer bij inbegrepen. Echter voor jullie, mijn blogpost lezers, gelden nog tot 1 juli 2023 de oude prijzen van € 147,00 per bundel inclusief het papieren boek. Wil je het boek toegezonden krijgen dan komen er portokosten bij. Je houdt voor altijd toegang, het is niet tijdelijk.

E

Bundel 1

Is in de eerste positie geschreven; Sakom selecteert 50 étuden waarvan er zo’n 45 in duetvorm geschreven zijn.

E

Bundel 2

Staat ook in de eerste positie geschreven maar de hele bundel is gevuld met de grote greep, de verlaagde eerste vinger, en de halve positie.

E

Bundel 3

Begint met de vierde positie en werkt zo naar beneden toe. Nadat alle vier de posities behandelt zijn, combineert hij ze en bezoekt hij ook de vijfde positie. Deze bundel is voor veel leerlingen de bundel waar ze met het meeste plezier op terug kijken. Dat wil wat zeggen! En ik ben het met hen eens; de duetten zijn zo mooi, je vergeet dat het etudes zijn.

Wil je 1, 2 of 3 bundels aanschaffen nu de prijzen nog laag zijn?

Vul dan het formulier hieronder in en na je betaling gaat mijn assistent Annemarie je binnen 1 werkdag toegang geven tot de online omgeving.

Hier alvast een voorbeeld uit de derde bundel, nummer 32:

Maar via YouTube kun je hem overigens niet vertragen en versnellen, dat lukt alleen in mijn eigen online omgeving ;-).

Hartelijke groet,

Scarlett

Helaas, deze actie is verlopen!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

De noten klinken niet zoals thuis…

De noten klinken niet zoals thuis…

Fotografie: Wim VooijsHerken jij deze volgende situatie? Je zit op celloles of op een voorspeel moment en terwijl je je zo goed hebt voorbereidt en echt lekker en goed gewerkt hebt thuis klinken er noten die je niet herkent. Speel je blijkbaar andere vingers dan je...

Share This