Graag wil ik je laten weten welke cellisten ik zelf volg. Misschien ken je ze al? Haal je inspiratie en blijdschap uit wat anderen delen 😊.

hauser

Facebook: Stjepan Hauser

Stjepan Hauser, de ene helft van Two cello’s die solo gegaan is. Hij trekt enorme zalen als de Ziggo dome vol! Ik zie de meeste video’s wel als een soort van grap; de charmeur, de stereotypes, maar hij is een hartstikke goede cellist en je kunt lachen om de cliché’s, niet?

pablo ferrandez

Instagram: Pablo Ferrandez

Oh-lalaaaa; Pablo Ferrandez is een totale kanjer; ken je hem al? Hij deelt niet alleen zijn concerterend leven maar ook zijn inzichten omtrent zijn studerend leven. Zijn filmpjes zijn vaak voor vergevorderde cellisten maar alles is inspirerend en zet je aan het nadenken.

rylie fitzcello

Instagram: Rylie Fitz

Rylie Fitz is een hele leuke celliste om te volgen, vind ik. Ik zie hoe haar leven in Amerika is, ze is grappig en maakt veel werk van haar filmpjes en ‘reels’. Doordat ze deelt hoe ze een blessure heeft opgelopen tijdens het mountainbiken voel ik me gek genoeg persoonlijk betrokken bij haar. Socials maken dat je -blijkbaar- echt een connectie kunt maken. Zo voelt het voor mij wanneer ik post’s van haar zie.

Instagram: Camille Thomas

Camille Thomas is weer een totale kanjer; zij heeft een contract bij Deutsche Grammophon, een van de imposantste klassieke platenlabels ever. Haar opnames en heel mooi gemaakte video’s van Arvo Part’s Vater unser en haar prachtige CD met stukken als Erlkönig begeleid door orkest. Kijk eens hoe mooi? Vooral wanneer je een koptelefoon op hebt hoor je hoe intens en divers haar geluid is… LIKE!!!

 Camille’s profiel is niet alleen mondain maar ook super persoonlijk; mooi hoor.

Nu post zij over haar meest recente project; een Chopin nocturne in b, omgeschreven voor cello en piano.

johannes moser

Instagram: Johannes Moser

Ook een van mijn favorieten is Johannes Moser op Instgram; een internationale solist. Divers in zijn posts: tips, promotie, sales, hij verkocht zelfs een goede reserve cello van hem via Insta!

Sheku Kanneh-Mason

Instagram: Sheku Kanneh-Mason

En natuurlijk Sheku Kanneh-Mason; sinds de trouwerij van Harry en Meghan niet meer weg te denken van YouTube!

Wat ik zo mooi vind aan Sheku is dat hij veel gaat voor kamermuziek met zijn cello vrienden. Kamermuziek is zo mooi; en opnames maken en touren met een klein gezelschap aan musici is da bomb…

Weer een heel eigen soort carière; mooi hoor.

Ilia laporev

Instagram: Ilia Laporev

Tot slot een cellist die tips heeft voor iedereen in mijn lespraktijk, op alle niveaus; Ilia Laporev.

Wat verrassend om te zien dat mijn Google adwords beheerder zijn werk ook superbe doet; kijk; deze advertentie kreeg ik bovenaan YouTube!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Christmas Extreme 2023

Christmas Extreme 2023

[dipi_text_highlighter _builder_version="4.19.1" _module_preset="default" text_highlighter_prefix="Er zijn nog een" hover_enabled="0" sticky_enabled="0" text_highlighter_text="paar" text_highlighter_suffix="plekjes vrij!" stroke_color="#E02B20"...

Share This