We naderen het eind van het jaar en zo nu en dan kijk ik al een beetje terug op 2020. Jij ook? Wat een raar en moeilijk jaar is 2020 tot zover voor bijna iedereen! Ik ben heel blij met mooie kleinere dingen! Zo blij verrast hoeveel inschrijvers er op mijn celloblog en YouTube kanaal Celloverkoop & cellolessen gekomen zijn! Wist je dat er bijna 500 cellisten ingeschreven staan op het celloblog? Dat vind ik best impressive!

Van de inschrijvers heb ik er, zo schat ik in, 150 wel eens gezien. Leerlingen, celloklanten, workshop deelnemers, ja; ik denk zo’n 150 bekende namen. Iedere workshop of cursus zie ik behalve terug kerende cellisten ook weer nieuwe gezichten, heel leuk.

Waar zijn de nu nog voor mij onbekende gezichten? Ik zie zo veel namen waarbij ik denk; wie is dit? Wat doet hij of zij met de cello? Speelt hij al lang, of is zij pas net begonnen? Willen ze vragen stellen maar durven ze niet?

Sta jij ingeschreven op mijn blogpost en heb ik je nog nooit gezien? Misschien omdat je twijfelt of een workshop iets voor jou is? Of omdat je zelf een docent hebt aan de andere kant van het land? Of… waarom eigenlijk…? Ik nodig je van harte uit om een online les in te boeken, een losse les, zodat we elkaars gezicht een keer zien voor het 2021 wordt. Want ik vind het super om te zien welk gezicht er bij welke naam hoort!

Tijdens een losse les kan ik antwoord geven op je cello technische vragen, of de beste streken (strijkrichtingen) met je uitzoeken of een vingerzetting?! Misschien heb je fysieke klachten, of wil je gewoon een keer een andere aanwijzing horen? Je bent van harte welkom voor een éénmalige (online) les!

Tot 18 december ’20 ben ik fysiek in Amsterdam en Havelte aanwezig, en daarna alleen online tot 5 januari ’21.
Wil je een online les tussen 19 december ’20 en 5 januari ’21 dan kun je deze niet via het rooster plannen, dit is gesloten, maar wel door een email met je voorkeur voor een dag en dagdeel te mailen naar team@celloles.com. Mijn assistente Annemarie plant je dan in.

Wil je geen losse les maar toch laten weten wie je bent, stuur je me dan een e-mail? Ik vind het leuk om een beeld bij je naam te krijgen! Een foto van je cello studieplek erbij is top!

Hartelijke groet,

Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This