We hebben de samenspel smaak te pakken! Sinds januari zitten alle cello workshops vol en omdat Lotte op 1 juni geen les kan geven –ze gaat naar het cellofestival in Dordrecht– nemen Koen en ik de zaterdag over. Koen is Koen Schouten, onze cellodocent in Amsterdam op zaterdag en vanaf april ook op dinsdagmiddag.

Wij bereiden een fijne lange workshop voor iedereen die deze blogpost leest, leerling of niet, beginner of gevorderde, samenspel voor de cello in twee groepen. De ene groep zit op de Archangelkade op 600 meter van de cellostudio vandaan, waar de andere groep zal zitten. Tussendoor lunchen we met broodjes die bezorgd worden.

Koen en ik zoeken cellomateriaal uit gebaseerd op de inschrijvers wiens niveau we kennen. Kennen we je nog niet dan horen we via de e-mail wat je zoal doet. We hebben een beginners groep en een niet-beginners groep. Afhankelijk van de inschrijvingen kiezen wij voor deze laatste groep de juiste muziek. Halverwege de workshop wisselen Koen en ik van groep dus je gaat verschillende stukken met verschillende docenten doen.

Hoe zien wij de dag?

Binnenlopen op beide adressen vanaf 9.30 uur, koffie en thee staat klaar. Om 10.00 uur starten we. Om 12.00 uur komen de broodjes op beide adressen en wisselen Koen en ik van locatie; de cellisten blijven op hetzelfde adres. Dieetwensen worden uiteraard genoteerd!

Om 14.00 uur ronden we alles af, en is er op de Haparandaweg nog iets lekkers te eten en te drinken om bij na te praten.

Doe je mee? Je bent van harte welkom, ongeacht je niveau. Zodra we een zicht hebben op de inschrijvers mailen we de gekozen muziek naar je toe. Het zal speelbaar zijn opdat er niet te veel voorbereidingstijd nodig is en we vooral het hoofd vrij hebben om lekker muziek te maken.

De bijdrage voor cellisten die deze BlogPost ontvangen betalen € 75,00 inclusief lunch, tussendoortjes en koffie, thee en sap.

Neem je een cellomaatje mee die deze Blogpost niet heeft ontvangen rekenen we € 85,00.

In de Houthavens is het zoals overal binnen de ring betaald parkeren a € 3,00 per uur. Ik probeer aan 10 parkeervergunningen te komen a € 10,00 welke je toestaan om op het bedrijventerrein Archangelweg te parkeren. Dat is voor de deur van de locatie Archangelkade 15, en op 400 meter van de studio op de Haparandaweg.

Doe je mee? Je geeft je op door mij een e-mail te sturen. Daarna is je deelname definitief zodra je je fee van € 75,00 hebt voldaan door het over te maken op rekening nummer NL52 RABO 0121 6124 81 op naam van Scarlett Arts Muziek. Nog niet het bedrag voor de mogelijke parkeervergunning; deze is nog niet rond.

Let op: er is geen restitutie mogelijk. Indien je je opgeeft gaan Koen en ik er vanuit dat je mee doet.

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag.

Hartelijke groet en een hele fijne dag gewenst,

Koen Schouten en Scarlett Arts!

Aanmelden Samenspeeldag 1 juni 2019

Ik ben een:

1 + 2 =

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloverkoop.nl

Volg mij op Facebook, Instagram en YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.

Share This