Online bundels Jakob Sakom

Bestel ze nu!

 

“Allereerst wil ik je zeggen dat dit echt iets toevoegt bij het cello studeren. Ook de aanwijzingen die geeft hoe je kunt studeren zijn SUPER! En dan dat tandwieltje waarmee je de oefening langzamer/ of je snelheid mee kunt oefenen! ECHT GEWELDIG! Wat een werk zit er in! Chapeau! Je geeft steeds duidelijk het begin en einde aan.”

Evarien

Speel jij uit de boeken van Jakob Sakom? Heel veel docenten werken hiermee; ze zijn gevuld met klassieke duetten en goed opgebouwd met stukken van wel 10 verschillende componisten die allen zelf cellist waren.

Jakob Sakom online bundels

Ik ben een enorm project begonnen; ik heb ze allemaal op video gezet. Zowel de melodielijn als de begeleidende stem, met een professionele filmer en professionele geluidsapparatuur. De editor heeft de bladmuziek onder in de video geplaatst, een tik vooraf gemonteerd en middels het tandwieltje in beeld kun je de muziek langzamer en sneller laten spelen terwijl de toonhoogte gelijk blijft.

Bekijk hier een demo etude:

N

Altijd beschikbaar

Je hebt op elk moment van de dag toegang tot deze bundels, waar je ook bent. Een goede internet verbinding is een must.

Goed beeld en geluid

De videoclips zijn allen opgenomen met professionele geluids- en video apparatuur.

Langzamer en sneller

Je kunt de video’s langzamer en sneller afspelen zonder dat je toonhoogte verandert; subliem! Dat doe je door op het tandwieltje rechtsonder in beeld te klikken.

Kijk eens wat een monnikenwerk om zo’n les te editen:

Doe je mee?

Koop één bundel aan, of drie met korting. Per bundel betaal je € 147,00. Koop je ze alle 3 dan betaal je slechts € 397,00.

Koop je een losse bundel aan en heb je de bladmuziek nog niet? Je krijgt van mij de papieren bundel à € 21,80 er bij. Neem hem mee uit de studio of ik stuur hem op. De verzendkosten zijn dan voor jou.

Lees ook zeker even mijn blog over deze nieuwe online bundels! 

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag.

Scarlett Arts

Cellodocent

info@celloverkoop.nl

06-18189005

Share This