Ik wist niet dat ik ook echt stevig kon poetsen, maar het is nu bewezen. Schrobben, dweilen, boenen, wassen, spelen; alles heb ik afgelopen week gedaan, gelukkig met hulp. Gisteren, vrijdag, kwamen de vrachtwagens aan in Velp en sinds maandag 1 november 12.00 uur hebben we ons uiterste best gedaan het huis grondig schoon te krijgen.

Geen blogpost vandaag, enkel wat plaatjes van afgelopen week. Toen Henk vanuit Drenthe het filmpje stuurde van de vrachtwagens, die uiteindelijk de Rijksweg opdraaiden, rolden er even wat tranen.

Wat mooi dat wij voor de eerste en laatste keer even ene kleine file veroorzaakten op de Rijksweg. Dag mooie tijd, dag mooi huis. Op naar nieuwe herinneringen in Velp!

Dank voor jullie lieve e-mails en apps; superleuk en lief!

Ons nieuwe adres is Zutphensestraatweg 44, 6881 WS Velp.

Ik blijf gewoon lesgeven in Amsterdam hoor! Maar of ik er komende week al ben, weet ik niet zeker. Indien ik er niet ben neemt iemand mijn lessen over.

Hartelijke groet,

Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

De noten klinken niet zoals thuis…

De noten klinken niet zoals thuis…

Fotografie: Wim VooijsHerken jij deze volgende situatie? Je zit op celloles of op een voorspeel moment en terwijl je je zo goed hebt voorbereidt en echt lekker en goed gewerkt hebt thuis klinken er noten die je niet herkent. Speel je blijkbaar andere vingers dan je...

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Ik had deze week zulke leuke lessen met mijn leerlingen. Het was een overvolle week; ik had in Velp meer uren geopend dan gangbaar om iedereen een plekje te kunnen bieden, en in Amsterdam zat het al weken vol.Mijn leerling E. probeerde een Franse cello uit, gemaakt...

Share This