Leuk nieuws voor ons allemaal!

Vanaf mei komt Charlotte Brussee ons versterken! Zij zal vanaf 12 mei a.s. op woensdag celloles komen geven in de studio in Amsterdam en ik kijk daar naar uit! Charlotte is derdejaars studente aan het Conservatorium van Amsterdam en geeft zulk een zin in lesgeven dat zij mij benaderde. Een afspraak was snel gemaakt want ik wil er naar toe dat er aan het eind van het jaar zes dagen per week cellolessen gegeven worden, en celloklanten geholpen kunnen worden.

Charlotte Brussee_cellodocent

Je ziet het al wanneer ze aan komt fietsen en vrolijk zwaait; Charlotte is vrolijk, vriendelijk en toegankelijk en heeft al enkele jaren leservaring en staat klaar om cellisten van alle niveaus te helpen.

Wie is Charlotte?

Ze komt uit Amersfoort en werd op haar twaalfde al toegelaten tot de Sweelinck academie, de jong talent klas van het Conservatorium van Amsterdam. Toen zij achttien was begon zij haar studie bij Maarten Mostert en sinds een jaar is zij leerling van Michael Stirling, super cellist en aanvoerder van het Radio Philharmonisch orkest.

Ook Charlotte werkt net als ik graag met onder andere boeken van Sakom en Rick Mooney, ze weet nog dat ze zelf ook cello heeft leren spelen met onder andere deze boeken. Zij verdiept zich in mijn YouTube filmpjes zodat ze mijn lijn van lesgeven kent en ze zal komende weken te zien zijn tijdens een lesdag van mij om te weten wat ik doe met mijn leerlingen, uiteraard op veilige afstand.

Charlotte speelt heel graag kamermuziek; ze heeft een strijkkwartet en speelt pianotrio en speelt in een piano kwartet. Met haar pianotrio, het Van Gogh trio, en ze is zondag 28 maart 2021 te zien als “Jonge held” bij Paul Wittemans Podium Witteman. Kijken dus om 18.20 uur op NPO2!

Je kunt je vanaf nu inplannen bij Charlotte: zij zal er wekelijks zijn en ze zal opstarten met lessen tussen 17.30 en 20.30 uur. Zodra deze lessen vol zitten worden er meerdere uren geopend en kan zij eerder starten.

Kom kennis maken met Charlotte!

Indien je in de maand mei twee keer een les inplant bij Charlotte zoekt zij na de tweede les een gratis boek uit de celloboekenkast dat past bij jouw niveau; spelen maar!

Charlotte’s lessen kosten € 47,50 per uur en het eerst uur kost als proefles € 44,50.

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This