Onlangs vertelde ik het al in een blogpost; vanaf 1 september 2022 neemt cellist Gied van Oorschot mijn donderdagen in Amsterdam over. Gied is een superaardige en heeeeel mooi spelende cellist die al jaren leservaring heeft middels eigen praktijken op verschillende locaties in het land.

Ik leerde Gied jaren geleden kennen toen hij met een leerling uit Utrecht meekwam om een cello uit te zoeken. Het werd een Belgische cello; hier is de clip nog; ik dacht; wow, wat een mooi geluid! En hij was bescheiden en aardig; heel vriendelijk. Dat bleef in mijn hoofd hangen.

Klik op de link om het filmpje van zijn bezoek te zien:

Inmiddels is het zo dat Gied een dezer dagen na zijn moderne cello diploma ook zijn master barokcello! Althans, daar twijfel ik niet aan!

Met enkele diploma’s op zak en liefde voor lesgeven aan volwassen beginners en gevorderden moet dat een match zijn met jullie, mijn donderdag leerlingen. Ben je nog geen leerling maar kom je kennis maken met Gied? Super!

Je plant je voor een (losse) celloles in via www.celloles.com/agenda, maar let wel; de agenda van september is nog niet geopend. Ik probeer Gied al zover te krijgen dat hij een week eerder wil beginnen, 25 augustus, want dan ben ik op vakantie…

Tarieven celloles Gied

Gied’s lessen kosten net als die van Koen en Charlotte € 49,50, een proefles kost € 47,50.

Geef je Gied een warm welkom en plan je in september een proefles bij hem in krijg je een extra “welkom korting”, te weten € 2,50. Je voldoet dan € 45,00 voor je eerste les bij hem, in plaats van € 47,50.

Nog even geduld, aan deze aanbieding wordt nogmaals gerucht gegeven zodra september open gaat met de kortingscode BIJGIED.

Ik hoop dat jullie Gied net als ik omarmen en dat we hem ook later in het jaar tegen gaan komen bij een andere workshop, of misschien wel bij de Christmas Extreme? Nee ik heb nog geen concrete plannen daaromtrent maar wel een super mooi sfeervol kerst idee hier omtrent…. stay tuned!

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Christmas Extreme 2023

Christmas Extreme 2023

Hoera! Eindelijk is het dan zover; de Christmas extreme inschrijving is open! Op 9 en 16 december 2023 is het tijd voor de populairste samenspeeldagen van het jaar: de Christmas extreme, te Velp. Een dag vol samenzijn in kerstsfeer, kerstmuziek voor cello ensemble...

Geen excuus meer

Geen excuus meer

Een van mijn favoriete cello pagina’s is Adultcello.com. Ken jij die site? Ik zie er zoveel leuke blogs en herken in de beste docent een soortgenoot.Want ook ik geef alleen celloles aan volwassenen. Uit overtuiging; dát vind ik leuk. Het maakt mij niet uit of...

Share This