Speel de eerste cellosuite van Bach in G majeur

…zonder geld te verspillen aan privélessen of videocursussen die je geen live ondersteuning geven

Welk stuk wil iedereen die cello speelt spelen? Wat is het meest gestreamde cello solo werk e-v-e-r? De eerste cellosuite van Johann Sebastian Bach! Jawel, DIE! Nu is het dan zover; op verzoek van velen is de online cursus in de maak.

Het is niet gek dat ik van Bach suite 1 een online project aan het maken ben, bestaande uit zeven video’s van al de zes delen suite (menuet 1 en 2 separaat geteld) waaronder de bladmuziek meeloopt want iedereen heeft hulp nodig bij dit stuk, en gelukkig wil iedereen deze prachtige muziek zelf proberen te spelen.

In deze fase noem ik deze cursus een EARLY BIRD cursus; simpelweg omdat de cursus nog niet helemaal klaar is! Er kunnen ook nog foutjes inzitten. Jij maakt de cursus met mij en we halen alle foutjes er samen uit en polijsten de suite tot een mooie diamant.

Hoezo maak jij de cursus met mij samen?

Je bent als Early Bird-deelnemer welkom om op 20 en 21 december a.s. voor het eerst maar niet voor het laatst online samen te komen tijdens de doorloop van alle delen Bach suite. Je hebt zo als Early Bird deelnemer zo extra veel mogelijkheid om je vragen te stellen en hulp te krijgen. Deze uren worden opgenomen omdat jouw vragen ook de vragen van iemand anders kunnen zijn en deze opnames komen vervolgens online en worden een onderdeel van het project. Je hoeft hier niet aan deel te nemen; het is een bonus, voor wie wil. 

In 2022 volgen meer online momenten waarop je je vragen kunt stellen en ik je graag weer verder help. Ik ondersteun je online!

Ben je er nu bij de Early Bird lancering bij dan krijg je gedurende zes dagen 45% korting op de officiële prijs die al online genoemd staat.

“Is deze masterclass-serie iets voor mij?”

Je bent bezig of beheerst de grote greep en kunt de toonladder van G goed spelen,  je hebt enige kennis van ook de 2e, 3e en 4e positie of staat ervoor open je er nu in te storten, dan is deze online cursus iets voor jou! Wacht niet totdat je “goed genoeg” kunt spelen, je zult je zelf namelijk niet snel goed genoeg vinden… Gewoon starten! Mijn eerste Bach suites kocht ik toen ik een jaar of twee cello speelde. Veel te laat dus! ;-).

De bladmuziek loopt onder in de video mee. Middels het tandwieltje versnel of vertraag je het tempo. De muziek gaat zo nooit te langzaam of te snel voor je maar je blijft keurig in één tempo! De toonhoogte blijft dezelfde, ongeacht je tempo. Ook ben ik nu begonnen aan het maken van strijk oefeningen en oefeningen om positie te leren wisselen op basis van de eerste suite van bach. Behendigheids oefeningen. ook deze zullen druppelsgewijs binnenkomen en voor de cursus officieel gelanceerd wordt in februari online staan voor de vroegste deelnemers.   

Je krijgt na je opgave zo snel mogelijk de toegang tot het online programma waar nu alleen nog maar de bladmuziek van suite 1 in PDF klaar staat. Hierin staan míjn vingerzettingen en streken. Je kunt meteen aan de studie zodat je meteen na je inschrijving alles al duuzend keer door kunt spelen voor de video’s in december volgen. Ook kun je het facsimile van Anna Magdalena Bach bekijkenen zie je hoe onduidelijk vaak de streken te lezen zijn. Alle gedrukt eversies zijn interpretaties. Of voorkeuren vanwege strijkgemak, succes van uitvoeren. 

Bewust heb ik niet te hoge tempi aangenomen en blijf ik waar mogelijk laag in positie. Veel lager dan bijvoorbeeld de Baerenreiter versie je aanraadt; een super versie hoor maar qua hoogte van positie wel heel erg romantisch in plaats van authentieker; laag positiespel… Ik heb een PDF laten maken van de vingerzetting welke de Bach suite laagdrempelig houdt en tegelijkertijd ook authentiek. 

Print je muziek uit of laad deze op je tablet, en vergeet even je andere versies met hoger positie spel en soms wel erg lastige streken, streeksuggesties. Alles is weer fris, wit, blanco, nieuw en open; geniet daarvan.

Kosten

Wat kost deze online cursus die nog verder vorm moet gaan krijgen?
Voor de Early Bird cellisten een is dit een soort van pre-order à € 195,00, de laagste prijs voor deze online training EVER. Deze aanbieding komt na vrijdag 3 december nooit meer terug…

Wat krijg je voor dat geld?

✤ Zeven delen Bach suite, slechts € 27,85 per deel. Bedenk hoe veel lestijd je al eraan uit hebt gegeven, dadelijk verricht je thuis met mij online het werk!

✤ Tijdloze online video’s die vanaf 5 december op het online platform  binnen druppelen. De filmer is net als bij mijn Sakom en Rick Mooney bundels Maarten Roos en hij neemt ook de bladmuziek verwerking en de technische afwerking voor zijn rekening.

✤ Aanvullende oefeningen voor streken en positie spel.

✤ Onbeperkte toegang hiertoe; geen tijdslimiet.

✤ De PDF met en transcriptie van het materiaal wat ik gebruik/maak

✤ En DRIE bonussen!

BONUS 1

Als EERSTE BONUS geef ik online hulp in groepsverband op 20 en 21 december, beide dagen behandel ik drie delen, en zo lang als jullie vragen hebben, zo lang duurt iedere sessie. Niet verplicht, enkel een BONUS!
Waarde; 6 x € 54,00

BONUS 2

Een TWEEDE BONUS: De pdf met mijn vingerzetting en streken, afgestemd op de niet professionele cellist.

BONUS 3

En de DERDE BONUS: het facsimile van Bach’s suites, opgetekend door Maria Magdalena Bach.

VIP:

Er zijn maar 3 VIP plaatsen beschikbaar

  • Er is ook een V.I.P optie; je krijgt dan 4 x online privé hulp extra t.w.v. 4 x € 54,00 door jou in te plannen met mij, Scarlett.
  • Privé Bach dagdeel fysiek in Velp bij Arnhem of online indien je wenst: alle zeven delen lopen we door. We werken zo lang het duurt; ongeveer 3 à 4 uur privé hulp; t.w.v. € 212,00

Een VIP pakket kost nu, tot en met 3 december 17:00 uur slechts € 439,00 in plaats van € 765,00! Na drie afnames is deze optie niet meer te kiezen tot de officiele lancering. 

Deze Bach suite is een must om te doen als…

✤ je het lef hebt je aan de Bach suite te wagen; het is altijd te vroeg!

✤ je graag uitgeschreven oefeningen krijgt voor de streken, snaarwisselingen en positie wisselingen die je tegen gaat komen. 

✤ je de online cursus nu gunstig geprijsd wilt kopen en hem over een jaar of misschien pas twee wilt starten. Wat in het vat zit, verzuurd niet.

✤ je het leuk vindt om in een groep online hulp te krijgen bij het verkennen en leren hiervan

✤ je de reviews gelezen hebt over de andere leuke online trainingen die ik heb gemaakt en je klaar bent om aan je eigen muzikale avontuur te beginnen

✤ je nog nooit een online celloles gevolgd hebt maar bent klaar om het te proberen, en je wilt beginnen met de muziek van The Master; J.S. Bach

✤ je hebt geploeterd met online cellocursussen die videocursussen waren, maar je hebt nooit live ondersteuning gekregen om toe te passen wat je hebt geleerd. Ik bied je live ondersteuning! Om te beginnen op 21 en 22 december. Latere data worden t.z.t. bekend gemaakt.

Na je opgave vind je de PDF in het programma en kun je aan de slag met de door mij geopperde vingerzetting en streken. Vanaf 5 december, pakjesavond (cadeautip??) komt er iedere drie dagen een video van het volgende deel online waar jij voor eens en altijd toegang toe krijgt.
Je krijgt hiervan steeds een melding per email.

In het nieuwe jaar start ik met het maken van op bladmuziek uitgewerkte oefeningen om de moeilijke delen Bach suite te tackelen.  

Doe je mee?

Deze cursus tot en met 3 december 17:00 uur te koop voor deze prijs. Hierna gaat de aanbieding offline en de prijs omhoog en loop je dit voordeel voor altijd mis.

Aanmelden als early bird deelnemer

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Ik had deze week zulke leuke lessen met mijn leerlingen. Het was een overvolle week; ik had in Velp meer uren geopend dan gangbaar om iedereen een plekje te kunnen bieden, en in Amsterdam zat het al weken vol.Mijn leerling E. probeerde een Franse cello uit, gemaakt...

Share This