2023 Begint heel goed als je het mij vraagt! Omdat ik in Velp slechts een deel van de aanvragers van celloles kan helpen op woensdag- en donderdagochtend, ben ik een collega-docent gaan zoeken die op dinsdagavond op hetzelfde adres in Velp celloles wil geven. Ik sprak Mijke Zonneveld en ik hoefde niet meer verder te zoeken.

Mijke celloles Scarlett Velp 1

Mijke is een docent die net als ik heel graag lesgeeft. Ze heeft al tientallen jaren ervaring als zelfstandig cellodocent en kent talloze cello bundels, methodes en stijlen en ze speelt goed piano dus ze kan je begeleiden 🙂

Met haar vriendelijke open uitstraling erbij is ze een ideale collega. Net als ik geeft Mijke alleen celloles aan volwassenen en pubers ;-), beginnend en gevorderd. Hoe beginnend? Kun je bijvoorbeeld nog geen noten lezen? Geen probleem, dat gaat langzaam en spelenderwijs vorm krijgen.

Meer over Mijke

Mijke is 43 jaar jong, studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag nadat zij bij de Hogeschool Artez de jeugdvooropleiding deed. Haar docent alhier was Robert Dispa.

Eenmaal op het K.C. in Den Haag volgde zij haar bacheloropleiding cello bij Marien van Staalen en Floris Mijnders. Zij heeft daarna vanwege grote interesse in lesgeven een masteropleiding muziekpedagogiek gedaan bij Lucia Swarts en Anne van Laar.

Je kunt veel meer over haar lezen op haar eigen website. Bekijk hier 3 filmpjes van haar:

Het idee is dat we Mijke les gaat geven op dinsdagavond aan de Zutphensestraatweg 44 te Velp zodra er drie leerlingen zijn. De lesuren zullen zijn om 17.50, 18.55 en 20.00 uur aanvang laatste lesuur. Een uur eerder starten, te weten om 16.45 uur is ook een optie.

Ons adres is heel goed bereikbaar met het OV; trolley lijn 1 stopt voor de voordeur, en Velp CS 🙂 ligt op 190 meter afstand.

Net als celloles bij mij, Scarlett, is het bij Mijke zo dat ze indien je nog geen cello hebt en toch kennis wilt komen maken, zij de juiste maat cello klaar legt voor je proefles.

Wil jij vrijblijvend op een lijstje om celloles te krijgen op dinsdag avond te Velp? Natuurlijk mag je ook afwisselen tussen mij, Scarlett, en Mijke; je bent bij ons beiden welkom. Mail mij op team@celloles.com.

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Ik had deze week zulke leuke lessen met mijn leerlingen. Het was een overvolle week; ik had in Velp meer uren geopend dan gangbaar om iedereen een plekje te kunnen bieden, en in Amsterdam zat het al weken vol.Mijn leerling E. probeerde een Franse cello uit, gemaakt...

Share This