Het is zover! Vanaf woensdag 12 mei komt Charlotte Brussee ons versterken met het geven van cellolessen. Misschien heb je haar vorige week vrijdag gezien; toen zat ze in de ochtend bij mijn lessen om te zien wat ik doe en hoe alles werkt in de studio. Leuk om te zien dat jullie kennis met haar gaan maken; de eerste vier leerlingen staan al bij haar in de planning.

Charlotte Brussee_cellodocent

Charlotte zit al sinds haar twaalfde op het Conservatorium van Amsterdam. In de zogenaamde Jong Talent klas. Nu studeert ze als derdejaarsleerling bij Michael Stirling aan datzelfde Conservatorium. Zij geeft al enkele jaren les aan jong en oud en werkt net als ik graag met Sakom, Rick Mooney, Lee en vele andere schrijvers van goede methodes en mooie cello muziek.

 Zij staat midden in het muzikale leven; zag je haar enkele weken geleden als Jonge Held met het Van Gogh trio bij Podium Witteman? Bekijk hier het fragment:

Actie

Bij het opstarten van een nieuwe docent hoort een actie! Een proefles bij Charlotte kost € 42,50 en een reguliere les € 47,50. Indien je je in mei bij haar inplant krijg je € 7,00 per lesuur korting. Dat telt natuurlijk ook voor de leerlingen die al bij haar ingetekend hebben.

Daarnaast krijg je als je in mei twee lessen bij haar neemt een celloboek uit mijn kast cadeau, passend bij je niveau of indien je wilt, op de groei.

Hoe gaat de korting in zijn werk? Je plant je in via de digitale agenda en kiest proefles Charlotte of reguliere les Charlotte bij les twee of drie, en rekent af via het systeem. Na je les bij haar hoor ik graag of je het leuk vond en stuur je mij, Scarlett, een Tikkie a € 7,00.

It’s no problem to have yours lessons in English dear cellists!

Hartelijke groet,

Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This