Speel de eerste cellosuite van Bach in G majeur

…zonder geld te verspillen aan privélessen of videocursussen die je geen live ondersteuning geven

Welk stuk wil iedereen spelen? Wat is het meest gestreamde cello solo werk e-v-e-r? De eerste cellosuite van Johann Sebastian Bach! Jawel, DIE! Afgelopen vrijdag had ik het er weer over met twee leerlingen; maak daar eens een cursus van zeiden ze.

Het is niet gek dat ik van Bach suite 1 een online project ga maken, bestaande uit zeven video’s van al de zes delen suite waaronder de bladmuziek meeloopt want iedereen heeft hulp nodig bij dit stuk, iedereen wil er aan proeven.

In deze fase noem ik deze cursus een BETA cursus; simpelweg omdat ik nog alles klaar moet gaan maken voor jullie start! Er kunnen ook nog foutjes inzitten. Jij maakt de cursus met mij en we halen alle foutjes er samen uit en polijsten de suite tot een mooie diamant.

Hoezo maak jij de cursus met mij samen?

Je bent als Beta-deelnemer welkom om op 20 en 21 december a.s. voor het eerst maar niet voor het laatst online samen te komen tijdens de doorloop van alle zes delen Bach suite. Je hebt zo als Beta deelnemer zo extra veel mogelijkheid om je vragen te stellen en hulp te krijgen. Deze opnames komen vervolgens meteen online en zijn zichtbaar voor alle deelnemers aan dit project.

In 2022 volgen meer online momenten waarop je je vragen kunt stellen en ik je graag weer verder help. Ik ondersteun je online!

Ben je er nu bij de BETA lancering bij dan krijg je gedurende zes dagen 65% korting op de officiële prijs die al online genoemd staat.

“Is deze masterclass-serie iets voor mij?”

Als je de mooiste en meest populaire muziek wilt spelen die we hebben voor solo cello, je kunt de toonladder van G goed spelen, en je hebt enige kennis van ook de 2e, 3e en 4e positie, dan is deze online cursus iets voor jou! Wacht niet totdat je “goed genoeg” kunt spelen, je zult je zelf namelijk niet snel goed genoeg vinden… Gewoon starten! Mijn eerste Bach suites kocht ik toen ik een jaar of twee cello speelde. Veel te laat dus! ;-).

Middels het tandwieltje versnel of vertraag je het tempo. De muziek gaat zo nooit te langzaam of te snel voor je! De toonhoogte blijft dezelfde, ongeacht je tempo.

Je krijgt na je opgave zo snel mogelijk de toegang tot het online programma waar nu alleen nog maar de bladmuziek van suite 1 in PDF klaar staat. Hierin staan míjn vingerzettingen en streken. Je kunt meteen aan de studie zodat je meteen na je inschrijving alles al duuzend keer door kunt spelen voor de video’s in december volgen.

Bewust heb ik niet te hoge tempi aangenomen en blijf ik waar mogelijk laag in positie. Veel lager dan bijvoorbeeld de Baerenreiter versie je aanraadt; een super versie hoor maar qua hoogte van positie wel heel erg romantisch in plaats van authentieker; laag positiespel…

Print je muziek uit of laad deze op je tablet, en vergeet even je andere versies met hoger positie spel en soms wel erg lastige streken, streeksuggesties. Alles is weer fris, wit, blanco, nieuw en open; geniet daarvan.

Kosten

Wat kost deze online cursus die nog geheel vorm moet gaan krijgen?
Voor de Beta cellisten een is dit een soort van pre-order à € 124,00, de laagste prijs voor deze online training EVER. Deze aanbieding komt na vrijdag 1 oktober nooit meer terug…

Wat krijg je voor dat geld?

✤ Zeven delen Bach suite, slechts € 17,71 per deel. Bedenk hoe veel lestijd je al eraan uit hebt gegeven, dadelijk verricht je thuis met mij online het werk!

✤ Tijdloze online video’s op hetzelfde platform als dat waarop ik eerdere online cursussen presenteerde. De filmer is net als bij mijn Sakom en Rick Mooney bundels Maarten Roos en hij neemt ook de bladmuziek verwerking en de technische afwerking voor zijn rekening.

✤ Aanvullingen op de gemaakte video’s op jouw verzoek

✤ Onbeperkte toegang hiertoe

✤ De PDF met en transcriptie van het materiaal wat ik gebruik/maak

✤ En DRIE bonussen!

BONUS 1

Als EERSTE BONUS geef ik online hulp in groepsverband op 20 en 21 december, beide dagen behandel ik drie delen, en zo lang als jullie vragen hebben, zo lang duurt iedere sessie.
Waarde; 6 x € 54,00

BONUS 2

Een TWEEDE BONUS: De pdf met mijn vingerzetting en streken, afgestemd op de niet professionele cellist.

BONUS 3

En de DERDE BONUS: het facsimile van Bach’s suites, opgetekend door Maria Magdalena Bach.

VIP:

Helaas, deze optie is volgeboekt!

  • Er is ook een V.I.P optie; je krijgt dan 4 x online privé hulp extra t.w.v. 4 x € 54,00 door jou in te plannen met mij, Scarlett.
  • Privé Bach dag fysiek in Velp bij Arnhem of online indien je wenst: alle zes delen lopen we door. Ongeveer 3 à 4 uur privé hulp; t.w.v. € 200,00

Een VIP pakket kost nu, tot en met 1 oktober 17:00 uur slechts € 269 in plaats van € 765!

Deze Bach suite is een must om te doen als…

✤ je het leuk vindt om in een groep online hulp te krijgen bij het verkennen en leren hiervan

✤ je de reviews gelezen hebt over de andere leuke online trainingen die ik heb gemaakt en je klaar bent om aan je eigen muzikale avontuur te beginnen

✤ je nog nooit een online celloles gevolgd hebt maar bent klaar om het te proberen, en je wilt beginnen met de muziek van The Master; J.S. Bach

✤ je hebt geploeterd met online cellocursussen die videocursussen waren, maar je hebt nooit live ondersteuning gekregen om toe te passen wat je hebt geleerd. Ik bied je live ondersteuning!

Na je opgave vind je de pdf in het programma en… begint het lange wachten… Vanaf 5 december, pakjesavond (cadeautip??) komt er iedere drie dagen een video van het volgende deel online waar jij voor eens en altijd toegang toe krijgt.
Je krijgt hiervan steeds een melding per email.

Doe je mee?

Deze cursus tot en met 1 oktober 17:00 uur te koop voor deze prijs. Hierna gaat de aanbieding offline en de prijs omhoog en loop je dit voordeel voor altijd mis.

Aanmelden als beta deelnemer

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Ik had deze week zulke leuke lessen met mijn leerlingen. Het was een overvolle week; ik had in Velp meer uren geopend dan gangbaar om iedereen een plekje te kunnen bieden, en in Amsterdam zat het al weken vol.Mijn leerling E. probeerde een Franse cello uit, gemaakt...

Share This