One finger scales!!!

Dinsdagavond, 12 oktober a.s. om 20:00 uur wordt er een gratis webinar gegeven door Rick Mooney, jawel; de schrijver van Position pieces, Thumb position en Double stops!

Hij gaat oefeningen aanreiken voor One finger scales, oftewel; Toonladders op 1 vinger. Iedere cellist die wel van een uitdaging en inspiratie houdt is van harte welkom. Heb je vragen voor Rick dan kun je ze live stellen.

NB: aankopers van de online Bach suite cursus van afgelopen week; schuif hierbij aan! Hij laat je positie wisselen en sleept je mee over drempels. Dit is een prachtig voorbereidend hoofdstuk op de Bach suite. Geef je op; grijp je kans! Leer mee…
Je geeft je op onderstaande knop te klikken. Vanwege internationale interesse is de communicatie vanaf de volgende stap in het Engels.
Rick-Mooney-cello podcast Scarlett Arts

Je hoort Rick Mooney praten, het is geen gesprek met mij maar een webinar van hem. Ik ben wel degene die dit alles voor hem regelt omdat ik het super leuk vindt hem te horen vertellen!

Kun je die dag niet? Schrijf je toch in; dit webinar wordt opgenomen en op YouTube geplaatst. Je ontvangt een week na datum dan ook de link van de opname.

Hartelijke groet,
Scarlett
Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Isoldes Liebestod

Isoldes Liebestod

Gisteren keek ik na mijn laatste les The Killing nog maar weer een keer op Netflix. Super serie! Sarah Lund reed met de moordenaar naar de laatste plek in de serie en op de radio in die auto klonk het. Gek; het was mij niet eerder opgevallen. Isoldes Liebestod… Van...

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Share This