Het Celloweekend is van start gegaan en dat vind ik altijd erg spannend. Veel voorbereiding ging hieraan vooraf. We zaten gelukkig al maandenlang vol! De beginners groep was als eerste gevuld. Ben jij er volgend jaar op tijd bij? Houd mijn blog in de gaten; in januari start de inschrijving officieel. Je kunt je wel alvast voorinschrijven en als eerste een e-mail hierover ontvangen. Wat moet je doen? Ga naar dit formulier en vul hem in of mail me via info@celloverkoop.nl en ik zet je op een lijstje.

De vakantie komt weer tot een eind en de cellolessen staan weer gepland. 
Had je nog geen celloles ingepland? Klik dan hier om naar mijn agenda te gaan en plan een les in. 

5 Cello goals

Ik ben benieuwd wat jouw goals zijn voor het komende jaar. Heb je je goals op een rijtje dan maak je de beste progressie.

Het is belangrijk elk jaar cello goals te maken om te groeien in je cello spelen. En goals voor jezelf stellen is ook een manier om bepaalde doelen haalbaar te laten zijn. Ik heb hier een aantal goals opgeschreven die je zou kunnen zetten voor jezelf. Namelijk; 

1. Bij de toonladders waarmee je je les begint komend jaar: plus twee mollen en twee kruizen.

2. Twee keer zo veel noten op een streek aan het eind van het jaar.

3. Niet zeggen dat je nog niet genoeg bent voor samenspel of een orkest maar nou eens gewoon lekker doen? Gewoon genieten.

4. Nieuwe snaren opzetten want alles klinkt zo veel mooier met goede snaren. Nee geen Jargar. (Sorry.) Denk Larsen en D’Adarrio Helicore. Je kunt deze kopen bij mij; ik zet ze er dan voor je op, omdat dat best een spannend klusje is.

5. Meteen een duw in de rug en inspiratie opdoen: doe mee met de Basso continuo workshop op 14 september. Jan van Grootheest komt niet zo maar weer. Wel gaat hij volgend jaar zomer mee naar de vijfdaagse cursus voor strijkers in Frenswegen, Duitsland. Maak nu vast kennis. Wat ga je spelen? En je weet; geef je je op voor 1 september voor 5 of meer workshops dan ontvang je 10% korting. Aanmelden kan hier.

Bonus goal  

Zoek een werk uit dat je heel graag wilt spelen, ook al is het nog iets te moeilijk. Werk er iedere maand een weekje aan en kijk dan wat het aan het eind van het jaar geworden is. Mijn ervaring is dat niets zo goed motiveert als dat wat je mooi vindt. Kies bijvoorbeeld een deel uit één van de zes Suitres voor cello solo van J.S. Bach. Jij bepaalt het tempo: geniet er van.

Wat vind je van deze 6 cello goals? Zit er wat bij wat jij ook gaat opschrijven als cello goal? 
Of heb je andere goals? Ik hoor het graag en misschien kan ik jou daarbij helpen.

Celloles rooster

Het celloles rooster is nu geopend tot en met oktober. Wanneer het rooster van de volgende maand geopend gaat worden komt er voortaan een email binnen bij mijn leerlingen. Het zal jullie opvallen dat niet alleen de website totaal verandert, geïntegreerd lijkt in celloverkoop.nl, maar dat ook het boekingssysteem verandert. Annemarie mijn VA maakte niet alleen de website maar ook het nieuwe systeem klaar wat voor meer gemak gaat zorgen. Over dat verregaande gemak later meer.
Ik ben ontzettend benieuwd of jij ook cello goals hebt en als ik je ermee kan helpen hoor ik dat graag. Laat het mij weten via info@celloverkoop.nl. 
Share This