Beste leerlingen, beste inschrijvers op dit Celloblog! Hoera, het is mij eindelijk gelukt! Al maanden zocht ik versterking in het cellodocenten team omdat het rooster zo snel vol zit. Nu is de versterking gekomen uit de fijnste hoek mogelijk, namelijk uit die van de huidige cellodocenten. Koen Schouten, die zaterdags les geeft in de studio in de Houthaven, gaf onlangs aan dat hij tijd gaat krijgen om op de Haparandaweg op dinsdagmiddag celloles te gaan geven. Daar ben ik heel erg blij mee.

We hopen dat we hier mee iedereen die het lastig vindt om op donderdag, vrijdag of zaterdag een plekje naar zijn of haar zin te vinden tegemoet kunnen komen. Als je altijd bij mij lest ben je ook van harte welkom om incidenteel of structureel bij Koen te gaan lessen. Iedereen is wat hem en mij betreft welkom; er is geen sprake van concurrentie maar samenwerking en versterking. Koen let weer op andere dingen dan ik, hij benoemt dingen anders en laten we niet vergeten; Koen is niet alleen een vriendelijke maar ook fantastische cellist met onder meer 10 jaar ervaring cello aanvoerders plaats van Amsterdam Sinfonietta in zijn zak. Dus met orkestpartijen zit je ook heeeeel goed bij hem :-).

Vanaf 16 april start hij tweewekelijks op dinsdagmiddag van 12.30 tot 15.30, einde laatste les 16.30. Dit wordt zodra blijkt dat jullie dit fijn vinden uitgebreid in aantal uren en ook naar wekelijks celloles gebracht.

Indien je je nu inplant in zijn rooster op 16 en/of 30 april, krijg je € 5,00 korting op zijn lestarief.

De directe link naar de pagina met de agenda is hier te vinden. Aldaar zie je ook de link voor smartphone en tablet!

Heb je vragen? Of suggesties? Ik houd me aanbevolen. Bel me op 06 – 1818 9005 of mail me op info@celloverkoop.nl.

Hartelijke groet,

Scarlett Arts en Koen Schouten!

Share This