De eerste BlogPost van 2019: Gelukkig Nieuwjaar iedereen! Met veel cellospel in ensemble en alleen, where ever en how ever!

Jullie maakten het mij tijdens de Barokworkshop weer eens goed duidelijk; er is behoefte aan meer samenspeel mogelijkheden. Ik wil er aan bijdragen want iedereen wordt er happy een betere cellist van. En je leert zo nieuwe cellisten kennen waar je weer mee samen kunt gaan spelen. Wanneer?

In Amsterdam op donderdagavond 28 februari van 19.00 tot 21.00 of in Havelte op zaterdag 2 maart van 14.00 tot 16.00.

Ook hebben jullie aangegeven dat het fijn is dat de niveaus een beetje matchen. Daarom wil ik deze ronde de cellisten uitnodigen die al positie wisselen.

Twijfel jij of deze ronde dan voor jou is? Overleg dan met mij. Het is niet zo dat het te spelen materiaal heel moeilijk is maar het geeft het meest voldoening indien het eindresultaat na twee uur past bij je niveau. Voor de minder ver gevorderde cellisten onder ons komt er binnenkort ook een leuke samenspeel gelegenheid.

Kosten bedragen voor BlogLezers € 45,00 voor deze workshop, voor cellisten van buiten € 59,00.

Wat wordt er gespeeld? Denk aan Bach en Dotzauer koralen en bekende thema’s uit klassieke werken zoals waarschijnlijk het Duet uit de Parelvissers. Niet te moeilijk, dus geschikt om binnen twee uur op gelijkheid van kleur, samenspel en zuiverheid te letten. En vooral; te genieten van mooie muziek door het mooiste instrument ever in een kleine groep cellisten!

Wil je je opgeven? Of eerst overleg met mij? Mail me dan via info@celloverkoop.nl

Indien je je opgeeft ga ik er vanuit dat je komt; er is geen restitutie mogelijk. Je begrip hiervoor gevraagd. De muziek volgt na je inschrijving. In Amsterdam zijn maar acht plaatsen. In Havelte kan ik eventueel iets meer cellisten kwijt.

Ken jij cellisten die dit soort activiteiten leuk vinden? Stuur deze BlogPost gerust aan hen door.

Hartelijke groet,

Scarlett Arts!

Share This