Heb jij al een keertje geluisterd naar mijn podcast, Cello spelen met Scarlett? De podcast voor professionele en amateur cellisten met gasten uit de cello wereld?

Je vindt mijn podcast op mijn website, op Spotify, en Anchor.fm! Ik praat er met cellisten als cello solist Roel Dieltiens, Gregor Horsch, solocellist van het Concertgebouworkest, en geef tips omtrent celloboeken en cello handigheden.

Rick-Mooney-cello podcast Scarlett Arts

Onlangs interviewde ik in mijn podcast Rick Mooney, schrijver van super cello boeken! Te weten Position pieces, Double stops en Thumb position. Hij mailde mij onlangs om te vragen of we ook een video editie konden doen met een “Guided tour” door Double stops, zijn dubbelgrepen boek, zodat hij de structuur hierin toe kan lichten.

Is dat niet te gek? Omdat video geen podcast medium is, ga ik dat opladen op mijn YouTube kanaal genaamd Celloverkoop & Cellolessen. Hier kun je je op abonneren indien je wilt en dan krijg je steeds een melding wanneer ik een nieuw filmpje oplaad. Sommige werden al meer dan 1900 keer bekeken; for real!

Dank voor je like! Geen like? Laat het me weten; ik maak ze voor jou en wil het graag goed doen.

Double stops-boek-cello

Must have!

Dit Double stops boek is een must voor iedereen die al even cello speelt en positie wisselt. Je speelt een dubbelgreep door twee noten tegelijk te spelen. Zo speel je in je eentje samen, namelijk tweestemmig, en krijg je door de intervallen (afstanden tussen twee noten) goede informatie over je zuiverheid. Met de juiste souplesse kun je deze perfect afstemmen. Het boek ligt altijd voor je klaar in Havelte of in de cello studio in Amsterdam!

Tot snel!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Wat is dat ook al weer, glissando en portamento?

Ik had deze week zulke leuke lessen met mijn leerlingen. Het was een overvolle week; ik had in Velp meer uren geopend dan gangbaar om iedereen een plekje te kunnen bieden, en in Amsterdam zat het al weken vol.Mijn leerling E. probeerde een Franse cello uit, gemaakt...

Share This