Wat willen we allemaal graag terug naar ‘normaal’! De meest gelezen blogpost van de afgelopen 12 maanden was die van het workshop en cello weekend aanbod 2021; jullie voelen het hetzelfde als ik.

Nu is het dan zover; mijn planning, mijn plannen, de ideeën en inspiratie; jeuk in de vingersssss!!

Nu we langzaam maar zeker allen gevaccineerd raken en het stappenplan van de overheid met reserve door mij bekeken wordt, waag ik mij aan het openen van de workshops 2021 en januari…. 2022!

Annie tangberg cello workshop - site

Deze planning is zoals je weet voor iedereen; leerling van mij, ons, of niet. Alle activiteiten zijn voor volwassen amateur cellisten. De planning gaat over de eendaagse- en weekendactiviteiten in Havelte. Workshop avonden in Amsterdam deze zomer durf ik nog niet allemaal te plannen vanwege het beperkte aantal vierkante meters en afstand; afijn….. je kent het verhaal.

Misschien komen er workshops op donderdagavonden in Amsterdam bij! Houd deze pagina in de gaten!

De planning is als volgt:

3-4 juli VIP weekend gevorderden

Max. 8 deelnemers!
Locatie: Havelte

24-25 juli VIP weekend beginners

Max. 8 deelnemers!
Locatie: Havelte

28 augustus Bachdag

Alle niveaus
Locatie: Havelte

11-12 sept Celloweekend met Alexandertechniek

Met docent Mirjam Dirks
Locatie: Havelte

16 september Barokcello workshop

Locatie: Amsterdam

6-7 november Celloweekend voor beginners

Locatie: Havelte

18 december Christmas Extreme

Hoeraaa! De Christmas extreme, dit jaar wel, vorig jaar door mij zo gemist!
Locatie: Havelte

10-13 januari '22 Vierdaagse cursus in Klooster Frenswegen

Voor gemiddeld en gevorderd niveau
Locatie: Frenswegen, Duitsland

Je kunt vanaf vandaag je plekje reserveren bij een van mijn vele weekenden of eendaagse workshops, door je nu op te geven. Vanwege corona vraag ik voor de activiteiten tot september niet om een volledige betaling maar een aanbetaling van 25% om je plekje vrij te houden.

Binnen enkele weken vanaf nu weten we meer en dan sta jij met je naam op het lijstje. En dat is nodig want… de eerste twee Celloweekenden zijn met maar 8 deelnemers per weekend; VIP-weekenden dus, wees er snel bij!

 

Cello kerstmis workshop 10.jpeg

Vanaf september heb ik er alle vertrouwen in dat de activiteiten door kunnen gaan, ik weet; wishful thinking, maar dat houdt me op de been. Vanaf september is er daarom geen “reservering” meer als voorbehoud maar betaal je (een deel van) de cursus op het moment van inschrijving.

Indien een activiteit door corona niet door mag gaan betaal ik al het aanbetaalde deelname fee terug.

Verhuizen?

Jullie weten wellicht dat ons huis in Havelte te koop staat. Mocht er onverhoopt verhuisd worden dan heb je de keus om restitutie te krijgen óf naar ons nieuwe adres te komen. Om je idee te geven; wij denken aan de gemeente Oss, tussen Nijmegen en Den Bosch.

Vierdaagse wintercursus Frenswegen, Duitsland

Helaas moest ik de Frenswegen zomercursus annuleren. Daarvoor in de plaats heb ik een 4-daagse cursus in januari 2022 gepland aldaar, te weten van 6 tot en met 10 januari 2022.

Doe je mee? Zie ik je snel weer lachend door ons huis lopen? Dat hoop ik!

Iedere workshop heeft een eigen formulier om aan te melden waar je direct de aanbetaling kunt voldoen om je plekje vast te leggen!

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This