Data Celloweekenden: 11-12 juli en 25-26 juli 2020

Maximaal 12 deelnemers gesplitsts in 2 groepen met 1,5 meter afstand.

Het Celloweekend in Havelte, Drenthe, kan deze zomer doorgaan, in tegenstelling tot veel andere activiteiten. Daar zijn we heel erg blij mee en we hebben overlegd over hoe we alles zo veilig en prettig mogelijk kunnen maken en we toch uit kunnen kijken naar cello samenspel. Door het Coronavirus hebben we de volgende aanpassingen gemaakt:

We geven dit jaar twee Celloweekenden omdat we normaal gesproken aan 24 cellisten plaats bieden. Dat brengen we terug tot 12 cellisten per weekend. Op deze manier kunnen we iedereen een veilige omgeving bieden met 1,5 meter afstand tussen de deelnemers, zowel tijdens de lessen als het eten.

Er is samenspel, een blok Ierse muziek voor solo cello of duo, een barok blok, en hulp bij eventuele technische probleempjs of vragen.

Wanneer je je opgeeft ontvang je digitaal de muziek welke je voor kunt bereiden. 

Omdat de groepen kleiner zijn wordt het programma aangepast. Het wordt niet minder maar leuker: Celloweekend Plus! 🙂
Zo zullen er kortere blokken zijn met meer afwisseling in het programma en ook geplande ontspanning in – bij goed weer – de natuur.Aanvang zaterdag 11.00, einde dag 17.00, daarna is er avondeten. Zondag aanvang 10.30, einde dag 16.00, daarna een borrel alvorens we weer onze eigen weg gaan.

 

 

Celloweekend-Havelte-scarlett arts

Celloweekend_havelte

Nu deze zomer de grenzen wellicht moeilijker over te steken zijn is het des te fijner dat er meer tijd is voor de cello.

In het Celloweekend van 11 en 12 juli is er helaas geen plaats meer, maar het Celloweekend van 25 en 26 juli is nog vrij voor alle niveaus.

Kosten

Het deelname fee is € 190,00 voor degenen die deze post in de mailbox krijgen, en € 199,00 voor andere cellisten. Dit is voor de lessen, 2 lunches en eenmaal avondeten. Je zoekt zelf een plek om te overnachten. 

Wil jij mee doen? Schrijf je in via info@celloverkoop.nl of vul het formulier in via de website waarbij je me meteen wat informatie over je zelf kunt geven.

Graag tot in juli in Havelte!

Hartelijke groet,
Ellis & Scarlett!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This