Beginnende en licht gemiddelde cellisten gezocht voor het Celloweekend 25-26 juli in Havelte; geef je vandaag nog op!

Veel cellisten wachten tot op het laatste moment om te besluiten wat ze gaan doen deze zomer.

Ben jij op 25 en 26 juli nog vrij? Ben je een beginnende of licht gemiddelde cellist? Overweeg dan om mee te doen met het tweede celloweekend te Havelte, Drenthe gegeven door Ellis en mij, Scarlett.

Alle inschrijvers voor dit weekend zijn cellisten in de eerste jaren van hun spel en er is nog ruimte voor cellisten die in de eerste positie spelen. Maar we hebben ook uitdagende partijen voor degenen die graag al even in meerdere posities positie spelen maar zichzelf toch niet gevorderd willen noemen. Het is voor de ‘beginners’ wel een must dat je al vier vingers soepel speelt, laten we zeggen dat je op les al een hele bundel van een methode of etude boek uit hebt.

Celloweekend_havelte

Hoe ziet het Celloweekend eruit?

Het weekend start op zaterdag 25 juli om 11.00 uur, vanaf 10.15 uur is de deur open. We werken in blokken tot 17.00 uur en gaan dan eten.

Op 26 juli starten we om 10.00 en werken we tot 16.00. Daarna is er een gezellig samen zijn alvorens we naar huis gaan.

Het te spelen materiaal bereid je voor en krijg je toe gemaild na je opgave voor dit weekend; er is nog tijd want ieder stuk heeft wel 1 of 2 zeer speelbare partijen.

Beide dagen worden gevuld met cellosamenspel en een blok Ierse muziek voor cello solo of duo: jij kiest!

Welke stukken staan er op het programma?

  • Het Minuet in G van J.S. Bach
  • Adir Hu, Klezmer lied
  • Autumn uit De Vier Jaargetijden van A. Vivaldi
  • Three wise men
  • The Fairy woman of Loch Lein
  • Het thema van de eerste symphony van J. Brahms

Niet twijfelen, doe mee!

Veiligheid voor alles

We zorgen voor 1,5 meter afstand door maximaal 12 cellisten uit te nodigen, verdeeld in groepen van maximaal 6 cellisten. Wij zorgen voor twee lunches en eenmaal avondeten waarbij je eventueel een gast mee kunt nemen a € 10,00. Kinderen gratis.
Je zorgt zelf voor een plek om te overnachten.

Kosten

Deelname bedraagt € 190,00 indien je deze blogpost in je mailbox krijgt. Als je van buiten komt bedraagt de bijdrage € 199,00.

Geef je snel op; vol is vol!

Hartelijke groet,

Ellis en Scarlett

 

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Podcast Cello spelen met Scarlett

Podcast Cello spelen met Scarlett

Heb jij al een keertje geluisterd naar mijn podcast, Cello spelen met Scarlett? De podcast voor professionele en amateur cellisten met gasten uit de cello wereld? Je vindt mijn podcast op mijn website, op Spotify, en Anchor.fm! Ik praat er met cellisten als cello...

Programma cello workshops najaar 2020

Programma cello workshops najaar 2020

Programma cello workshops najaar 2020 Op 11 en 12 juli j.l. vond het eerste celloweekend plaats; het was anders dan anders en daardoor verfrissend! Met veel gezelligheid op 1,5 meter afstand, mooie muziek van barok tot Iers, alles gespeeld door fijne cellisten!...