De lente is er en laat ik positief denken: binnenkort gaan we weer met de cello op de fiets naar orkest of workshop! Wil jij dan ook dat je cello veilig in een koffer zit? Natuurlijk; je moet er niet aan denken dat hij in plankjes naast je fiets ligt. Heb jij nog geen koffer, of een oude zware of veel te grote ouderwetse koffer? Overweeg deze dan aanbieding, vervoer je cello veilig!

Leonardo-sandwich-Cellokoffer-lichtgewicht-3.8kilo

Met deze stevige lichtgewicht koffer welke slechts 3,8 kilo weegt kun je aankomen! Hij heeft plaats voor je 4/4e cello, een 7/8ste cello sluit je iets in met een mooie doek of een sjaal.

De koffers hebben een geborstelde structuur, heel ondiep en elegant. Deze mooie veilige cellokoffer is leverbaar in drie kleuren; zilver, zwart en blauw-paars. Heel mooi, kijk maar naar het filmpje.

lichtgewicht-cellokoffer-leonardo-

Er is plaats voor twee stokken en een zakje voor hars en snaren en natuurlijk; een nagelknipper ;-). Want je wilt nooit ergens met randjes aan je linkerhand nagels arriveren. De rug-banden zijn fijn gewatteerd en er zitten zelfs veiligheidskabeltjes aan welke met de sterke haakjes een perfecte garantie biedt dat de rug-banden nooit van je koffer los kunnen raken.

Deze koffer is online al te vinden voor meer dan € 400,00! Mijn Lente aanbieding voor jou is slechts twee weken geldig of zo lang mijn voorraad strekt. Op = op, hoe naar het ook klinkt.
Koop deze koffer nu of krijg hem cadeau! Hij kost nu twee weken lang € 338,00. BooStcamp deelnemers krijgen zelfs nog een extra korting, voor hen kost deze koffer slechts € 318,00! Eventuele verzendkosten zijn € 15,00. De lichtgewicht koffers zijn echter ook op afspraak af te halen in Amsterdam of Havelte, Drenthe.

Ja, ik wil deze mooie stijlvolle lichtgewicht cellokoffer!

Let op: verzending kan helaas alleen binnen Nederland!!

Indien je  kiest voor verzenden neem ik even contact met je op omtrent welke dag je thuis bent om de koffer in ontvangst te nemen. Door Corona kan het wel net anders lopen met de logistiek.

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Een update over de workshops in 2021

Een update over de workshops in 2021

Misschien komt het door het heerlijke lenteweer na dat weekend dat we konden schaatsen: bij mij is het lente gevoel ontwaakt. Ondanks de storm en kou welke ons nu weer terug doet kruipen in de lange winterjas. Onze lieve nieuwe Duitse dog puppy Chief staat op de...

BETA-lancering cello BooStcamp

BETA-lancering cello BooStcamp

Cello BooStcamp online, basis level Bouw je cello basis fundament samen met mij   Tot en met 26 februari 17:00 uur ontvang je éénmalig 65% korting, daarna is deze blogpost voorgoed verdwenen! De normale prijs van de BooStcamp training is € 799,-; betaal nu...

Share This