Hij is vandaag binnengekomen; de super cello strijkstok!

Trakteer jezelf,
neem jezelf serieus,
je gaat nergens anders heen deze kerst;
het is het waard!

Dankzij de super service van mijn importeur zijn er vandaag op de dag van binnenkomst nog 9 strijkstokken naar mij toegestuurd van het type Hill kopie, en de hedendaagse variant welke een afwerking heeft met een rondje in plaats van een lelie.

De stokken hoeven eigenlijk geen toelichting meer; of je nou een beginner of gevorderde bent; deze stok ligt heerlijk in de hand, pakt de snaar fantastisch mee op alle plaatsen op de stok, hij maakt de uitvoering van de streeksoorten als staccato en spiccato makkelijker, en last but not least; hij laat je cello mooier klinken! Er komen meer klankleuren en résonance vrij. Deze zaten al in je cello maar komen er nu nog niet uit.

Ik ben heel erg blij met de zending want 3 klanten hadden al vooraf deze superstok besteld en wachten er al maanden op. Na deze drie voor-bestellingen zijn er nog zes over.

Op korte termijn proberen!

Wil jij tijdens kerst genieten van een nieuwe strijkstok? Dan kan ik je nog een stok toesturen via pakketpost.
Echter wil je er enkele met elkaar vergelijken, kan dat morgen, donderdag 17 december om 17.35 uur of 18.25 uur. Plan je dan gerust in via www.celloles.com/agenda!

Op vrijdagochtend is het rooster gesloten maar kan ik ook nog wat tijd maken tot 13:30 uur. Mijn assistent Annemarie kan je dan in mijn rooster inplannen door een email te sturen naar team@celloles.com.

Zaterdag 19 december en dinsdag 22 december a.s. ben je welkom bij Koen op hetzelfde adres, namelijk op Haparandaweg 788A te Amsterdam. Plan je in via www.celloles.com/agenda en kies voor docent Koen Schouten in het menu.

Als jij naar Havelte (Drenthe) wilt komen om een strijkstok uit te proberen, moeten we even te kijken wanneer dat schikt. De planning in Havelte loopt via assistent Annemarie op team@celloles.com. Geef svp je gewenste datum en tijdstip door in je mail.

Kosten strijkstok

De strijkstokken kosten € 499,00 per stuk en ze gaan je celloleven lang mee.

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Cello Wintercursus 2022

Cello Wintercursus 2022

In 2020 plande ik mijn eerste Vierdaagse zomercursus voor cellisten. Deze zou plaatsvinden in kloster Frenswegen, in Frenswegen, Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Je rijdt het vanaf bijvoorbeeld Amsterdam in 2 uur. Corona gooide roet in het eten, zo ook in...

Met je cello op pad

Met je cello op pad

Wil jij ook met je cello op pad? Iedereen wil samen spelen! Hier een blogpost om je ideeën aan de hand te doen omtrent cello spelen met andere volwassenen, beginners zowel als gevorderden.Op 28 augustus is er in Havelte een Bachdag; kom mee spelen! Stel je voor: een...

Share This