Let op! In de maand november een korting van €50,- op de Watson Kopie strijkstok.

 

Ken je William Watson? Hij was een stokkenmaker in dienst bij Hill & Sons in Londen. Zijn stokken werden zo befaamd, omdat ze alles deden; spiccato, sautille, goed liggen, goede klank. Zo goed dat ze gekopieerd werden. Originelen gaan tot wel 15.000 pond weg op de veiling. Omdat hout leeft weet je nooit precies hoe de exemplaren voelen en klinken. Net als een appeltaart moet je eerst drie verschillende proeven om te kiezen wat jouw smaak is. 

Voor een beginnend cellist zijn deze strijkstokken van Watson niet te betalen en daarom werden ze gekopieerd.

In deze onderstaande video laat ik deze stok aan je zien en vertel ik ook waarom je langs moet komen om de Watson te proberen. Niet één klinkt hetzelfde en voelt hetzelfde, want hout is uniek.

Zie hieronder foto’s van de Watson kopie strijkstok.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt na het zien van de video en wil je graag een afspraak maken om te kijken welke Watson kopie strijkstok bij jouw cello en spel past? Plan dan een afspraak met mij in en we gaan samen uitproberen welk exemplaar jouw voorkeur heeft.

LET OP! In november een speciale actie. De Watson Kopie strijkstok met maar liefst €50,- korting. 

 

Enkele reviews van klanten

Dit schreef Roswitha over haar Watson kopie strijkstok:

‘Ik wilde zo graag een nieuwe stok uitproberen. Die van mijn lerares speelde namelijk zo veel fijner dan mijn eigen stok. Maar ik vond het een groot avontuur en durfde eerst niet.
Toen ik jouw enthousiasme over de Watson kopie las wist ik: hier kan ik naar toe, zij zal me zeker ook helpen bij het uitzoeken.
En dat was ook zo. In een hele ontspannen sfeer en met waardevolle tips was ik er over 40 minuten: deze van de drie is het! Zo veel lichter en rustiger in mijn hand en toch zo’n stevig contact met de snaar. Ik ben heel blij met mijn nieuwe stok, je had gelijk: het strijkt veel fijner en klinkt mooier! Nogmaals hartelijk dank voor je tijd, geduld en hulp.’

En Naomi schreef:

‘Scarlett, ik wist niet dat het zulk een groot verschil zou zijn een betere cellostok. Alles gaat makkelijker en vooral; ik knijp nu niet meer zo in mijn duim. Thanks!’

Judith die de Watson cellostok onlangs aanschafte;

‘Hey Scarlett,
dank je! Ik ben er echt SUPER blij mee :D.’

Gregor schrijft:

“Ik vond het heel erg moeilijk om me iets bij een goede stok voor te stelen. Het bleef in mijn ogen toch een stuk hout. Had ik geweten dat het maakte dat ik mijn rechter arm minder zou verkrampen dan had ik dit veel eerder gedaan. Ik ben blij dat ik bij jou drie exemplaren met elkaar kon vergelijken. Ik vind het nog steeds moeilijk te begrijpen dat drie stokken die het zelfde gemaakt zijn zo kunnen verschillen. Kortom; een eye opener en mijn cellolerares denkt er net zo over. Thanks! “