Cello BooStcamp online, basis level
Bouw je cello basis fundament samen met mij

 

Tot en met 26 februari 17:00 uur ontvang je éénmalig 65% korting, daarna is deze blogpost voorgoed verdwenen! De normale prijs van de BooStcamp training is € 799,-; betaal nu slechts € 279,-!

Je hebt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Alle basistechnieken voor cellisten in hun eerste 10 cellojaren.
Met online-sparring: jij bepaalt wat ik maak.
Geen onderdeel blijft onderbelicht.

Waar zijn we allemaal naar op zoek, beste cellisten? Naar zo snel mogelijk mooi en goed cello leren spelen! Daar investeren we allemaal veel tijd, geld en moeite in. Voorkom hiaten in je basis: op les is er niet altijd tijd voor essentiële basisvaardigheden, maar je geluid en muzikale plan valt of staat er mee. Inmiddels geef ik al weer 25 jaar celloles en sta ik te popelen om je online helpen.

Deze online-training biedt jou iedere dag terugkomende cello onderdelen die je vaak niet behandelt op les want-een-uur-is-snel-voorbij-en-je-hebt-veel-stukjes-voorbereidt.

Herkenbaar?

Ik geef antwoord op al jóuw vragen in deze online BooStcamp want jij maakt de content samen met mij!

Volgende week start ik met het maken van een broodnodige BooStcamp basis cello training.

Een online cello basis training maakt dat jij:

✤ niet de deur uit hoeft om te leren

✤ je celloles met je eigen docent niet voor alleen techniek hebt maar voor “lekker spelen”!

✤ je zelf het moment kiest om je cello basis te verstevigen en aan te vullen

✤ een training koopt waar jij de komende jaren jouw informatie vandaan haalt; je leert steeds meer en makkelijker met dezelfde modules.

Verras jezelf: ga meteen beter klinken met mijn tips en aanwijzingen!

Nu wil ik graag jullie mening horen, omdat ik deze cello training maak voor júllie.

Vooralsnog wil ik het in de basistraining over deze onderstaande onderwerpen gaan hebben. Welke vraag zou jij hier over hebben? Ik wil dit graag weten opdat ik precies weet wat ik moet behandelen, niets mag ontbreken.

Vergeet ik een onderdeel? Vul het aan!   

Deze training is NIET voor iedereen.
Voor wie is deze training niet bedoeld?

✤ Niet voor mopperkonten

✤ Niet voor cellisten die vinden dat alles al goed gaat (..not!) en cellisten met slechte wifi want goede wifi heb je nodig voor deze online training.

✤ Niet voor cellisten die op zoek zijn naar het hogere niveau als dubbelgrepen, octaven en duimpositie; die komen in een latere training.

Je kunt meedoen vanaf het moment dat je je eerste celloles hebt gehad maar ook voor hen die al enkele jaren cello spelen.

De training moet ik nog op gaan nemen. Het is een zogenaamde BETA-lancering! Heel spannend, ik heb dit nog niet eerder zo gedaan… Ik ga de training opnemen zodra ik goed in beeld hebben wat jullie willen weten. Vul de enquête in en ik start! Over uiterlijk twee maanden verwacht ik dat deze training klaar is. En wat ik aan video en PDF-materiaal heb gemaakt stuur ik direct naar degenen die deze cursus met deze eenmalige 65% korting hebben gekocht toe.

Wat krijg je voor je geld?

Dat lees je allemaal op deze pagina of klik op onderstaande knop. Ook kun je je hier aanmelden voor deze BETA-lancering.

 

Hartelijke groet,
Scarlett

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Wellicht ook interessant voor je:

Een update over de workshops in 2021

Een update over de workshops in 2021

Misschien komt het door het heerlijke lenteweer na dat weekend dat we konden schaatsen: bij mij is het lente gevoel ontwaakt. Ondanks de storm en kou welke ons nu weer terug doet kruipen in de lange winterjas. Onze lieve nieuwe Duitse dog puppy Chief staat op de...

Share This