VIP Celloweekend

voor 8 beginnende cellisten

24 & 25 juli 2021

Havelte, Drenthe

Datum: 24 en 25 juli 2021

Nota bene; dit VIP weekend zit vol. Wil je op de reservelijst? Trouwens; in november is er ook een weekend voor beginners!

Een cello weekend lang samen spelen en genieten; ben jij erbij?

Vanwege corona heb ik ervoor gekozen om in het weekend van 24 en 25 juli te werken met een kleine selecte groep beginnende cellisten. Speel jij al lekker vlot in de eerste positie en beheers je de grote greep en verlaagde eerste vinger? Misschien ben je al bezig met positie wisselen? Lees dan snel verder!

Dit weekend is er heel veel samenspel, van Bach tot hedendaagse muziek. Er zijn ook technische blokken waar we cello techniek onder de loep nemen. Er is een barok basistechniek blok en we spelen stukken waarbij ik ons aan de piano begeleid. We delen het ensemble bij acht deelnemers ook op in twee kleinere ensembles om elkander extra goed te kunnen horen, zo ook jezelf.

celloweekend-2020-2

Hoe gaat dit Celloweekend eruit zien?

Het weekend start op zaterdag om 11.00 uur, wij voorzien je van koffie thee en sapjes en een lunch buiten de deur bij Ludiek. Omstreeks 17.30 uur is er avond eten. Rond 19.00 uur eindigt deze cello dag.

Op zondag starten we om 10.00 uur en is er wederom een lunch, en ronden we af met een borrel om 16.00 uur.

VIP

Dit weekend is voor slechts acht cellisten. Jij bent mijn V.I.P. gast  🙂

Vanwege die kleine groep is het belangrijk dat we spelers hebben van ongeveer hetzelfde niveau. Voor dit weekend dien je met gemak de eerste positie te spelen, inclusief grote greep en verlaagde eerste vinger. Je spel is vlot en vrij zuiver. Je hebt al een goed besef van op- en afstreken en stokindeling. Natuurlijk ben je ook van harte welkom indien je al positie leert wisselen, zo lang je er rekening mee houdt dat er beginnende cellisten deelnemen. 

Je bent in de gelegenheid om per muziekstuk minimaal twee stemmen goed voor te bereiden opdat je ook inzetbaar bent op een andere stem.

Neem je cellomaatje mee; maak er een prachtige cello herinnering van!

Twijfel je of dit weekend iets voor jou is? Vertel me iets over je niveau en ik denk met je mee. Mijn emailadres is: info@celloverkoop.nl

Kosten

Deelname aan dit celloweekend kost € 379,00. Daarvoor krijg je twee dagen cellolessen, samenspeel plezier, tweemaal een smakelijke lunch waarvan eenmaal bij restaurant Ludiek en avondeten op zaterdag inclusief consumpties.

Gedurende deze twee dagen is er voortdurend koffie en thee en zijn er sapjes en tussendoortjes. Indien corona het toestaat kun je je partner meenemen naar het avondeten op zaterdagavond.

Je zorgt zelf voor een plaats om te overnachten. Het is overal goed vertoeven in Drenthe. Op 200 meter van ons huis vind je het zeer aangename hotel-restaurant Ludiek.

Het is mogelijk om deze workshop in 2 maandelijkse termijnen te voldoen.

Let op: voor deelname is geen restitutie mogelijk tenzij de overheid vanwege corona ons samenzijn verbiedt. Je mag wel zelfstandig je plek overdragen aan een andere cellist die aan de gestelde criteria voldoet.

Na opgave krijg je de voor te bereiden bladmuziek thuis gestuurd.

Verder neem je mee je cello, je lessenaar en lessenaar lampje, celloplankje potlood en gum. Er zijn in hoogte verstelbare krukken aanwezig.

Waar is dit Celloweekend voor beginners?

Op Rijksweg Noordzijde 7, 7971cx te Havelte.

Je bereikt onze parkeerplaats door de onverharde Boerderijweg op te rijden.

Hoe meld ik mijzelf aan?

Om je deelname definitief te maken meld je hier aan via het formulier.

Je krijgt ruim op tijd de digitale bladmuziek in je mailbox zodat je jezelf goed kunt voorbereiden.

Sorry het maximaal aantal inzendingen is bereikt... Wil je op de wachtlijst, stuur me dan even een mailtje met je gegevens! Dat kan naar info@celloverkoop.nl

Veelgestelde vragen

Klik op de balk om het antwoord te lezen

Wat dien ik mee te nemen?
Je neemt mee: je cello, alle bladmuziek die ik je toestuurde en de voorbereide originele muziek voor jezelf en de pianist, je lessenaar, lampje, cello plankje, een potlood, gum en papier. En… batterijen vol energie!
Ik speel nu een jaar cello, is dit ook geschikt voor mij?
[input Scarlett]
Waar wordt dit Celloweekend met pianist gegeven?
In Havelte, Rijksweg Noordzijde 7.
Ik wil graag meedoen maar heb geen cello of kan hem niet mee naar Drenthe nemen. Is dat een probleem?
Nee dit is geen probleem; je kunt van mij gratis een cello lenen, geef dit svp aan bij de opmerkingen.
Kan ik nog meedoen?

Dit celloweekend zat meteen vol… In november vind er ook een celloweekend voor beginners plaats. 

Are you in? We maken er een fantastisch Celloweekend van!

Hartelijke groet,

Scarlett!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Share This