Celloweekend

voor beginners

met Lotte en Scarlett

Datum: 6 en 7 november 2021

 

Vorig jaar zaten we vol beginnende cellisten; iedereen had zo hard gewerkt en Corona gooide toen roet in het eten :(. De deelnemers van vorig jaar zijn allen weer uitgenodigd deel te nemen. Schuif ook jij aan?

Dit Celloweekend is, je leest het al, voor beginners. Dat is een breed begrip! Dit weekend vereist totaal geen samenspeel ervaring, maar je hebt al zeker een half jaar celloles. Je kunt al vier vingers spelen in je celloboek, je speelt al een toonladder of twee, van C en G, maar de grote greep ken je misschien nog niet, dat is ok.

Een degelijke voorbereiding voor dit weekend is een must. Het zal spannend zijn met zo veel cellisten samen te spelen; kom beslagen te ijs; ken je partijen door en door.

celloweekend-2020-2

Hoe gaat dit Celloweekend eruit zien?

Het weekend start op zaterdag om 11.00 uur, wij voorzien je van koffie thee en sapjes en een lunch buiten de deur bij Ludiek. Omstreeks 17.30 uur is er avond eten. Rond 19.00 uur eindigt deze cello dag.

Je regelt zelf een overnachting, denk aan Ludiek, op 200 meter afstand.

Op zondag starten we om 10.00 uur en is er wederom een lunch, en ronden we af met een borrel om 16.00 uur.

Ontspanning!

Cello spelen is een belastende bezigheid in de eerste jaren. Behalve samenspel is er daarom ook tijd voor ontspanning; we helpen je je cello schoon te maken en te onderhouden, je kunt kiezen voor een wandeling; alles om te voorkomen dat je je fysiek te zwaar belast. Wil je gewoon door bikkelen? Ook dat kan! Wij zijn er samen om iedereen een fantastisch weekend te bieden.

De muziek of word je in september toe gemaild.

Lotte Groot-cellodocent-Amsterdam

Over Lotte

Lotte Groot, die celloles geeft in mijn studio in Amsterdam en in Alkmaar helpt mij om dit weekend een succes te maken.

Er zijn maximaal 16 inschrijvingen mogelijk welke in twee groepen verdeeld worden. Iedere groep werkt met beide docenten.

Kosten

De kosten bedragen voor het gehele weekend € 235,00 per persoon inclusief twee lunches en avondeten op zaterdag en koffie thee en tussendoortjes. De lunch op zaterdag is buiten de deur bij Ludiek.

Indien een maand voor datum beschikbaar kunnen ook cellisten aanschuiven die alleen zaterdag deelnemen à € 150,00 inclusief lunch bij Ludiek, of alleen zondag à € 135,00.

Je deelname is definitief zodra je het deelname fee voldaan hebt. Let op; indien je je opgeeft ga ik er van uit dat je mee doet. Er is geen restitutie mogelijk tenzij de overheid ons samenzijn verbiedt. Het te voorbereiden samenspel en inlees materiaal wordt je na aanmelding pas in september toegemaild.

Waar is dit Celloweekend voor beginners?

Op Rijksweg Noordzijde 7, 7971 CX  te Havelte. Je bereikt onze parkeerplaats door de onverharde Boerderijweg op te rijden.

Hoe meld ik mijzelf aan?

Om je deelname definitief te maken meld je hier aan via het formulier.

Je krijgt ruim op tijd de digitale bladmuziek in je mailbox zodat je, indien je dat fijn vindt, jezelf kunt voorbereiden.

Celloweekend Havelte 2021 [beginners]

  • Price:
    Je ontvangt van Scarlett een Tikkie voor de 1e betaling zodra de coronamaatregelen in stap 3 van het openingsplan gezet worden (begin juni). De 2e Tikkie voor het restantbedrag ontvang je 3 weken voor datum aanvang van het Celloweekend.
  • 0,00 €

Veelgestelde vragen

Klik op de balk om het antwoord te lezen

Wat dien ik mee te nemen?

Je neemt mee: je cello, goed voorbereide bladmuziek, je lessenaar, lampje, cello plankje, een potlood, gum en papier. En… batterijen vol energie!

Ik speel al een jaar cello, is dit ook geschikt voor mij?

Deze workshop is juist zeer georganiseerd voor beginnende cellisten! Maar je hebt minimaal 6 maanden celloles gehad wanneer je je opgeeft.

Waar wordt dit Celloweekend gegeven?

In Havelte, Rijksweg Noordzijde 7.

Ik wil graag meedoen maar heb geen cello of kan hem niet mee naar Drenthe nemen. Is dat een probleem?

Nee dit is geen probleem; je kunt van mij gratis een cello lenen, geef dit svp aan bij de opmerkingen.

Kan ik nog meedoen?

Er is maar plaats voor 16 fysieke deelnemers. Mocht er geen plaats meer zijn dan kan ik je op een reservelijst plaatsen.

Ik kan niet het hele weekend vrijmaken; kan ik ook één dag meedoen?

Indien er vier weken voor datum nog plaats is voor dit weekend is het mogelijk om alleen de zaterdag of de zondag te boeken.

Are you in? We maken er een fantastisch Celloweekend van!

Hartelijke groet,

Scarlett!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Share This