Cello BooStcamp weekend

9-10 oktober in Havelte, Drenthe

Datum: 9-10 oktober 2021

Helaas; dit BooStcamp weekend zit vol!
Wil je op de reservelijst? Mijn emailadres is: info@celloverkoop.nl

Een cello weekend lang in de basis techniek van het cellospelen; ben jij erbij?

Over de basistechniek van het cello spelen kun je niet genoeg horen, je kunt niet voldoende aan je cello basis blijven werken. Dit jaar maakte ik het Cello basis BooStcamp basis level middels 140 video’s en tientallen cellisten hebben deze training aangekocht. Doe je dit weekend mee dan krijg je vanaf eind augustus toegang tot het BooStcamp tot en met 10 oktober ’21 om te weten waar dit weekend in oktober over zal gaan.

Dit weekend behandelen we alle hoofdstukken, help ik je jou de technieken eigen te maken. Ik beantwoord je vragen en je kunt sparren met andere deelnemers.

Een mooie aanvulling; op zondagmiddag komt pianist Tjako van Schie, co-repetitor van de celloklas van het Conservatorium van Amsterdam, ons begeleiden aan de piano. Misschien is dit de eerste keer dat jij indien je dat wilt iets gaat spelen met pianist? De voorgaande Celloweekenden was dit zo’n super moment dat ik Tjako ook voor dit weekend gevraagd heb.

celloweekend-2020-2

Hoe gaat dit Celloweekend eruit zien?

Het weekend start op zaterdag om 11.00 uur en de koffie is bruin vanaf 10.15 uur. Wij voorzien je van koffie, thee en sapjes en een lunch. Omstreeks 17.30 uur is er avondeten. Rond 19.00 uur eindigt deze cello dag.

Op zondag starten we om 10.00 uur, er is koffie vanaf 9.30 uur en is er wederom een lunch, nu buiten de deur bij restaurant Ludiek. We ronden het weekend af met een borrel omstreeks 16.00 uur.

Een VIP weekend!

Dit weekend is voor slechts acht cellisten. Jij bent mijn V.I.P. gast 🙂 Iedereen dient dit weekend optimale ondersteuning te krijgen om zich zelf alle materie eigen te maken.

Kosten

Deelname aan dit celloweekend kost € 399,00. Daarvoor krijg je twee dagen cellolessen, samenspel met een professionele pianist,  tweemaal een smakelijke lunch waarvan eenmaal bij restaurant Ludiek en avondeten op zaterdag inclusief consumpties.

Gedurende deze twee dagen is er voortdurend koffie en thee en zijn er sapjes en tussendoortjes. 

Je zorgt zelf voor een plaats om te overnachten. Het is overal goed vertoeven in Drenthe. Op 200 meter van ons huis vind je het zeer aangename hotel-restaurant Ludiek. Wees er snel bij want het zit zo vol met cellisten!

Let op: voor deelname is geen restitutie mogelijk tenzij de overheid vanwege corona ons samenzijn verbiedt. Je mag wel zelfstandig je plek overdragen aan een andere cellist die aan de gestelde criteria voldoet.

Na opgave krijg je de voor te bereiden bladmuziek thuis gestuurd.

Verder neem je mee je cello, je lessenaar en lessenaar lampje, celloplankje potlood en gum. Er zijn in hoogte verstelbare krukken aanwezig.

Waar is dit BooStcamp weekend basis level?

Op Rijksweg Noordzijde 7, 7971cx te Havelte.

Je bereikt onze parkeerplaats door de onverharde Boerderijweg op te rijden.

Hoe meld ik mijzelf aan?

Je kunt alleen nog maar op de reserve lijst komen… Mijn emailadres is: info@celloverkoop.nl.

Je bereid je voor door de video’s van het BooStcamp basis level te bekijken en indien je samen wilt spelen met pianist Tjako bereid je een stuk voor dat je met gemak kunt spelen. 

Veelgestelde vragen

Klik op de balk om het antwoord te lezen

Wat dien ik mee te nemen?

Je neemt mee: je cello, alle bladmuziek die ik je toestuurde en de eventueel voorbereide originele muziek voor jezelf en de pianist, je lessenaar, lampje, cello plankje, een potlood, gum en papier. En… batterijen vol energie!

Ik speel nu een jaar cello, is dit ook geschikt voor mij?

Jazeker; dit weekend is voor cellisten van alle niveaus die het vergrootglas op de basis techniek willen leggen. 

Waar wordt dit Celloweekend met pianist gegeven?

In Havelte, Rijksweg Noordzijde 7.

Ik wil graag meedoen maar heb geen cello of kan hem niet mee naar Drenthe nemen. Is dat een probleem?

Nee dit is geen probleem; je kunt van mij gratis een cello lenen, geef dit svp aan bij de opmerkingen.

Kan ik nog meedoen?

Dit celloweekend zat meteen vol… Volgend jaar misschien? Maar dan wonen we in Velp bij Arnhem!

Are you in? We maken er een fantastisch BooStcamp weekend van!

Hartelijke groet,

Scarlett!

Scarlett

info@celloverkoop.nl | 06 - 1818 9005

Share This